Ciupercile le curatam si le spalam bine bine, le indepartam coditele eventual si marginile sa fie mai incapatoare nu aruncam coditele le pune la o parte ciupercile le punem intr-o tava si praparam umplutura.Coditele de ciuperci le tocam marunt, branza telemea il taiem cubulete, morcovul se curata si se rade pe razatoare, totul se pune intr- vas .
Se condimenteaza cu piper, rozmarin, cimbru, ghimbri si tarhon se amesteca bine bine folosind mainile le amestecam cu mainile pt ca trebuie un pic zrobite in special branza sa fie zdrobita dupa ce mestecat bine umplem cu aceasta compozitie ciupercile .
Le asezam in tavile aparatului de gatit pe aburi punem apa in aparat punem capacul si ii dam drumul perioada de gatit este de 30 - 40 min .
Intre timp luam varza il spalam bine, il radem pe razatoare, incingem intr-o oala ulei de masline nu mult o lingura punem varza si jumate de pahar de apa il calim bine amestecand din cand in cand cu lingura de lemn punem pacacul si il lasam nu uitati sa mai completati apa din cand in cand si sa amestecati.
Cand varza este aproape moale se pune sare si otet de vin dupa gust, se amesteca bine si se mai fierbe 5 min pana se evapora toata zeama.Cand ciupercile sunt gata se serveste pe farfurie 4 buc cu varza rosie calita si un castravete murat. Ciupercile umplute le putem servi si cu alta garnitura in functie de preferinte.