Ciuperci umplute la gratar
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
-
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
-
Bărcuțe în stil pizza, umplute cu sos de roșii, șuncă și mozzarella
-
Rosii umplute - simplu si gustos
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Ciupercile se spala si se curata, le inlaturam piciorul. Ursturoiul de taie felii subtiri, sunca presata se ruleaza, cascavalul se rade.
- In fiecare palarie de ciuperca se pune cate o bucatica din catelul de usturoi.Apoi taiem din sunca facuta rulou si punem in palarie si sunca presata.
- Cu o pensula ungem putin ciupercile cu uleiapoi deasupra asezam cascaval ras si chiar taiat felii subtiri Asezam ciupercile pe gratar si in 10 minute le servim.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: