Punem pe un gratar caruia ii scoatem manerul somonul sarat,piperat,,,cu pielita in sus sa nu se lipeasca,il bagam la cuptor,10 minute,180,mijloc dupa 10 minute il scoatem ,scurgem grasimea,il intoarcem usor,si-l bagam iar 10 minute la cuptor.
Prajim cu o lingura de ulei ciupercile taiate,2 minute,le lasam sa se raceasca.
Fierbem cartofii curatati si taiati mai mare-15 minute
Facem piure din cartofi,o lingura ulei,o mana mozzarella rasa,o lingura faina,un galbenus,putin nutmeg ras,sare.
Amestecam ciupercile reci cu ardeiul taiat,o mana patrunjel taiat,smantana,sare,piper.
Asezam in tava jumatate piure,amestecul ,piure bagam in cuptor 10 minute,mijloc,180, scoatem ,punem o mana mozzarella rasa,iar la cuptor 10 minute.
Lasam putin sa se raceasca,servim cu somon si brocoli fiert 5 minute,pe baie de abur,sarati si stropiti cu lamaie.