Curatam pestele de solzi de pe partea cu pielita si il trecem printr-un jet de apa rece. Stergem somonul cu servetele de bucatarie dupa care il condimentam cu sare piper
Separat preparam marinata: intr-un bol amestecam ustoroiul taiat marunt, uleiul de masline, busuiocul, zeama de lamaie, patrunjelul tocat marunt. 3.Adaugam pestele in bol si trecem pestele prin marinata. Lasam
Adaugam pestele in bol si trecem pestele prin marinata. Lasam la rece timp de 45 min.
Intr-un vas termorezistent sau tava asezam folia de aluminiu apoi si infoliem pestele. Adaugam putina apa si dam la cuptor aprox. 30-35 minute.
Un secret bine pazit: pielita de somon, nu trebuie curatata de solzi, cind se prajeste, se dezlipestecu mina, pestele e foarte fragil. Aplibabil si la alti peste cu solzi. Si folia de aluminiu e absolut necesara datorita fragilitatii pestilor, pastreaza fantastic aroma, puneti cit mai multe i " papiote": legume, mirodenii, verdeturi.
Comentarii:
E delicios!
Nu am prea inteles nimic asha ca .... note 1
Arata bine este apetisant
Un secret bine pazit: pielita de somon, nu trebuie curatata de solzi, cind se prajeste, se dezlipestecu mina, pestele e foarte fragil. Aplibabil si la alti peste cu solzi. Si folia de aluminiu e absolut necesara datorita fragilitatii pestilor, pastreaza fantastic aroma, puneti cit mai multe i " papiote": legume, mirodenii, verdeturi.
F buna
Gustos şi sănătos!