Somon marinat la cuptor

Altele
Foarte ușor
1 h 30 m

O reteta foarte buna pe care o recomand.

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 h 10 m
  • Curatam pestele de solzi de pe partea cu pielita si il trecem printr-un jet de apa rece. Stergem somonul cu servetele de bucatarie dupa care il condimentam cu sare piper
  • Separat preparam marinata: intr-un bol amestecam ustoroiul taiat marunt, uleiul de masline, busuiocul, zeama de lamaie, patrunjelul tocat marunt.
    3.Adaugam pestele in bol si trecem pestele prin marinata. Lasam
  • Adaugam pestele in bol si trecem pestele prin marinata. Lasam la rece timp de 45 min.
  • Intr-un vas termorezistent sau tava asezam folia de aluminiu apoi si infoliem pestele. Adaugam putina apa si dam la cuptor aprox. 30-35 minute.

Punctează această reţetă

LLucian C

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

E delicios!

abuz

anonymous

Nu am prea inteles nimic asha ca .... note 1

abuz

anonymous

Arata bine este apetisant

abuz

anonymous

Un secret bine pazit: pielita de somon, nu trebuie curatata de solzi, cind se prajeste, se dezlipestecu mina, pestele e foarte fragil. Aplibabil si la alti peste cu solzi. Si folia de aluminiu e absolut necesara datorita fragilitatii pestilor, pastreaza fantastic aroma, puneti cit mai multe i " papiote": legume, mirodenii, verdeturi.

abuz

anonymous

F buna

abuz

anonymous

Gustos şi sănătos!

abuz