Somon marinat la cuptor
O reteta foarte buna pe care o recomand.
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire1 h 10 m
- Curatam pestele de solzi de pe partea cu pielita si il trecem printr-un jet de apa rece. Stergem somonul cu servetele de bucatarie dupa care il condimentam cu sare piper
- Separat preparam marinata: intr-un bol amestecam ustoroiul taiat marunt, uleiul de masline, busuiocul, zeama de lamaie, patrunjelul tocat marunt.
3.Adaugam pestele in bol si trecem pestele prin marinata. Lasam - Adaugam pestele in bol si trecem pestele prin marinata. Lasam la rece timp de 45 min.
- Intr-un vas termorezistent sau tava asezam folia de aluminiu apoi si infoliem pestele. Adaugam putina apa si dam la cuptor aprox. 30-35 minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
E delicios!
anonymous
Nu am prea inteles nimic asha ca .... note 1
anonymous
Arata bine este apetisant
anonymous
Un secret bine pazit: pielita de somon, nu trebuie curatata de solzi, cind se prajeste, se dezlipestecu mina, pestele e foarte fragil. Aplibabil si la alti peste cu solzi. Si folia de aluminiu e absolut necesara datorita fragilitatii pestilor, pastreaza fantastic aroma, puneti cit mai multe i " papiote": legume, mirodenii, verdeturi.
anonymous
F buna
anonymous
Gustos şi sănătos!
Punctează această reţetă