Se curata somon-ul de piele si se taie fasii, se pune sare si piper dupa gust pe el si apoi se pun fasiile intr-in bol peste ele turnandu-se sosul de soia (aveti grija ca toate bucatile de peste sa fie unse cu sosul de soia). Se lasa la rece aproximativ 20 de minute apoi se pune uleiul intr-o tigaie la incalzit si se pun bucatile de peste, 1 minut pe o parte, un minut pe cealalta si este gata...se aseaza in farfurie si se presara peste verdeata tocata...de preferat sa se serveasca cu orez...
Mira, draga mea, esti mult pe langa o reteta cu acest titlu. Marinarea somonului se face in cu totul alt mod si dureaza cu muuuuult peste 20 minute, dupa care se serveste ca atare. Nu se mai prepara termic! Ce-ai facut tu e o "rasoleala". Ai preparat un amarat de peste prajit, pe care l-ai stricat oricum prajind soia in ulei. Sunt simpatici cei care ti-au acordat maximum de "stelute". Habar nu au de nimic in ale bucatariei.
Excelent, in afara de partea cu prajitul. Am optat sa il pun la cuptor, in vas yenna. In plus, fiind mai gras, eu evit uleiul la somon. Dar gustul dat de sosul de soia este excelent. Felicitari!
Comentarii (13):
Mira, draga mea, esti mult pe langa o reteta cu acest titlu. Marinarea somonului se face in cu totul alt mod si dureaza cu muuuuult peste 20 minute, dupa care se serveste ca atare. Nu se mai prepara termic! Ce-ai facut tu e o "rasoleala". Ai preparat un amarat de peste prajit, pe care l-ai stricat oricum prajind soia in ulei. Sunt simpatici cei care ti-au acordat maximum de "stelute". Habar nu au de nimic in ale bucatariei.
Asta e reteta culinara?
Usor,sanatos,rapid
F. bun si dietetic
Delicios
Excelent
Ffffffffffffffffffffffffffffffffffte delicios
F.bun
Este un deliciu
Excelent, in afara de partea cu prajitul. Am optat sa il pun la cuptor, in vas yenna. In plus, fiind mai gras, eu evit uleiul la somon. Dar gustul dat de sosul de soia este excelent. Felicitari!