Somon la gratar cu sos de smantana si piureul meu

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Somonul se portioneaza, apoi se marineaza in ulei de masline, zeama de lamaie, usturoi, rozmarin, sare , piper la frigider timp minim o ora.
  • Apoi se frige la gratar, 3-4 minute pe fiecare parte , depinde de grosimea bucatilor de peste, de foc, de gratar.
  • Dar carnea trebuie sa ramana suculenta, nu trebuie sa se usuce.
  • Sosul se face amestecand smantana cu usturoiul zdrobit,verdeta maruntita,sare si piper dupa gust.
  • Propun sa o serviti cu piure de cartofi ,facut dupa reteta mea de aici.

Punctează această reţetă

PPansy

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Bună..!!

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

No comment!

abuz

anonymous

Tree bonne.

abuz