-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Somon la gratar cu sos de smantana si piureul meu
Somon la gratar cu sos de smantana si piureul meu
Preparare
-
Somonul se portioneaza, apoi se marineaza in ulei de masline, zeama de lamaie, usturoi, rozmarin, sare , piper la frigider timp minim o ora.
-
Apoi se frige la gratar, 3-4 minute pe fiecare parte , depinde de grosimea bucatilor de peste, de foc, de gratar.
-
Dar carnea trebuie sa ramana suculenta, nu trebuie sa se usuce.
-
Sosul se face amestecand smantana cu usturoiul zdrobit,verdeta maruntita,sare si piper dupa gust.
-
Propun sa o serviti cu piure de cartofi ,facut dupa reteta mea de aici.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Bună..!!
Super
No comment!
Tree bonne.