Aranjam somonul in tava, punem peste el uleiul, vinul, sarea, piperul, lamaia stoarsa si usturoiul. A adaugat si ardei gras taiat rondele.
Dam la cuptor la 200 grade pentru 20-25 minute. Intre timp facem sosul de sampanie astfel:Punem uleiul la incins si adaugam ceapa taiata marunt. O lasam foarte putin pe foc si adaugam sampania.
Separat facem un sos din faina si smantana iar cand sampania fierbe, adaugam acest sos.
Punem lamaie stoarsa si untul. Lasam la foc pana se ingroasa. Potrivim de sare si piper.
Intre timp s-a facut si pestele. Noi l-a servit cu legume sotate in unt. Nu uitati paharul cu vin alb.
Comentarii:
Pentru ala care se c..a in chiuveta...Bravo! Limbaj potrivit folosesti...Buna comparatie...Nu iti este rusine?
Buna reteta!
Sa pui ceapa la sosul de sampanie este ca si cum te-ai caca in chiuveta
Salut!am sa pregatesc reteta ta,mi se pare minunata.numai la sos-ul de sampanie eu nu voi pune ceapa.Sper sa iasa la fel de bine si gustos.
Nu era mai bine sa punem ceapa la calit dupa care faina si dupa care smintina si apoi sampania???????//
Este un deliciu !
Sper sa fie delicios