Somon cu orez si sos olandez
Ingrediente
Preparare
- Se face o marinata pentru peste din ulei, sucul de lamaie, zahar si condimentele pentru peste, in care se tine somonul, de preferinta la frigider, in jur de 40 de minute.
- Sosul se incalzeste la foc mediu conform instructiunilor de pe cutie.
Nutriție
- Carbo: 20.5g
- Grăsimi: 21.3g
- Grăsimi sat.: 3.5g
- Proteine: 16.2g
- Fibre: 0.7g
- Zahăr: 4.8g
- ProPoints: 9
- SmartPoints: 10
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Ana Alexandrina
Nu au citit atent ce scria la ”ingrediente”!
Sos gata făcut ” sos olandez Knorr” care se încălzește!
Orezul se fierbe !
O mâncare rapidă și bună!
maria
Si orezul unde e? pestele il consumam crud?Hal de reteta!!!!!
anonymous
Va rog ,inainte de a posta indiferent de reteta,sa o citeasca cineva ,si pe urma sa fie postata.
Sa facut de rusine cu aceasta postare. Va multumesc!
teo
A;a un cretinism ...
Am mai g[sit a;a ceva pe site-ul acesta.
Plus comentarii de genul ~Da, ag[tit ;i eu, dar ]n loc de carne am pus ;emne, ou]le le-am ]nlocuit cu m[m[lig[ ;i am pus toate resturile din frigider ...~
Oricum, re'eta asta este de milioane >) >) >)
cris_nedelcovici
Hahahaha......e un fel de: luati mancare preparata si incalziti-o !!!!
anonymous
Inca o data trebuie sa atentionez administratorul paginii, sa faca o triere la unele asa-zise "retete" care fac de ras site-ul Petitchef !
anonymous
Aceasta nu este o reteta,
e ,,usor,, a posta retete ,cand nu ai habar de gatit
anonymous
..nu am inteles nimic din toata aceasta reteta decat ca pun somonul la marinat!!!!....
anonymous
De ce spui "2 bucati file de somon" in loc de "doua fileuri de somon"?
Punctează această reţetă