Somon cu orez si sos olandez
Ingrediente
Preparare
- Se face o marinata pentru peste din ulei, sucul de lamaie, zahar si condimentele pentru peste, in care se tine somonul, de preferinta la frigider, in jur de 40 de minute.
- Sosul se incalzeste la foc mediu conform instructiunilor de pe cutie.
Nutriție
- Carbo: 20.5g
- Grăsimi: 21.3g
- Grăsimi sat.: 3.5g
- Proteine: 16.2g
- Fibre: 0.7g
- Zahăr: 4.8g
- ProPoints: 9
- SmartPoints: 10
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Nu au citit atent ce scria la ”ingrediente”!
Sos gata făcut ” sos olandez Knorr” care se încălzește!
Orezul se fierbe !
O mâncare rapidă și bună!
Va rog ,inainte de a posta indiferent de reteta,sa o citeasca cineva ,si pe urma sa fie postata.
Sa facut de rusine cu aceasta postare. Va multumesc!
A;a un cretinism ...
Am mai g[sit a;a ceva pe site-ul acesta.
Plus comentarii de genul ~Da, ag[tit ;i eu, dar ]n loc de carne am pus ;emne, ou]le le-am ]nlocuit cu m[m[lig[ ;i am pus toate resturile din frigider ...~
Oricum, re'eta asta este de milioane >) >) >)
Hahahaha......e un fel de: luati mancare preparata si incalziti-o !!!!
Inca o data trebuie sa atentionez administratorul paginii, sa faca o triere la unele asa-zise "retete" care fac de ras site-ul Petitchef !
Aceasta nu este o reteta,
e ,,usor,, a posta retete ,cand nu ai habar de gatit
..nu am inteles nimic din toata aceasta reteta decat ca pun somonul la marinat!!!!....