Somon in crusta cu sos de mustar frantuzesc

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
08/02/2016

Ceapa o mâncăm separat !

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Chris, 03/10/2018

Mustar de Dijon tot mustar frantuzesc este.Atunci catre e diferenta?

(1) (0) abuz
Nelutzu, 03/10/2018

CA DE OBICEI ...toate retetele d-voastra ...sunt potrivite pentru gustul meu. Va multumesc!

(0) (1) abuz
nairdas, 03/10/2018

"MazdaRX8", esti "VARZA". !!!
Folia de aluminiu nu are ce cauta in contact cu orice fel de produs comestibil. Este TOXICA !!!
Reteta ???
Mai mult decat JENANTA !!!
Si ceapa ???
Ce rol are ???
Ce rol are ???
Faci, cumva, o tocanita ???
Renunta la a posta retete culinare.
Preferabil, fa copii !!!
Poate iti iese !!!

(2) (0) abuz
John_, 03/10/2018

Reteta e o catastrofa! Nu merita comentata. Ce nu pricep eu: cine este Cristi? Inteleg ca el are bucata mare, dar nu e normal asa! Halal!

(2) (0) abuz
17/10/2016

Fb

(0) (2) abuz
13/10/2016

Chiar ca e incompleta reteta! Ceapa probabil o foloseste la prepararea orezului, dar nu stiu ce face cu amidonul!
P.S. Si mie imi place pestele sub orice forma...gatita!!

(2) (0) abuz
13/10/2016

Mie imi place pestele sub orice forma

(0) (3) abuz
13/10/2016

Reteta incompleta.

(1) (0) abuz
13/10/2016

Buunaaaa...

(0) (2) abuz
  • pagina 1 / 2



+