Somon aromat cu cartofi la cuptor
Ingrediente
4
Pentru peste:
Pentru garnitura:
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Amestecam zeama de lamaie cu uleiul si mirodeniile.
Turnam marinata peste peste si lasam la rece cel putin 2 ore. - Ne ocupam de garnitura.Curatam cartofii, taiem cubulete si punem intr-un vas de yena. Amestecam untul topit cu uleiul si il turnam peste cartofi.
- Adaugam 2-3 lingurite de cimbru, 1/2 lingurita usturoi granulat, condimentelepentru cartofi, sarea si piperul si amestecam pana cand cartofii sunt acoperiti uniform cu grasime si condimente.Si borcanelul de cimbru uscat.
- Cartofii dam la cuptor pana se rumenesc.Pestele il tavalim prin faina.Si il prajim in ulei incins.Stoarcem zeama de lamaie peste peste si servim.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Am facut reteta e foarte buna chiar daca mam intoxicat recomand daca nu sunteti alergic la somon
am gătit această rețetă
P
puiu_c2018
Buna reteta. Mai putin prajitul in ulei...Nu ar merge somonul la cuptor?!
Dana
Nu l-am gatit inca! Pare ok! Daca iese bine, mai adaugam o steluta!
anonymous
Arata foarte bine si pare usor de facut...
anonymous
Excelent!!!
anonymous
Si mai bun
anonymous
Ffff frumos arata sa vedem cat este si de bun
anonymous
Simplu si eficient
Punctează această reţetă