Amestecam zeama de lamaie cu uleiul si mirodeniile. Turnam marinata peste peste si lasam la rece cel putin 2 ore.
Ne ocupam de garnitura.Curatam cartofii, taiem cubulete si punem intr-un vas de yena. Amestecam untul topit cu uleiul si il turnam peste cartofi.
Adaugam 2-3 lingurite de cimbru, 1/2 lingurita usturoi granulat, condimentelepentru cartofi, sarea si piperul si amestecam pana cand cartofii sunt acoperiti uniform cu grasime si condimente.Si borcanelul de cimbru uscat.
Cartofii dam la cuptor pana se rumenesc.Pestele il tavalim prin faina.Si il prajim in ulei incins.Stoarcem zeama de lamaie peste peste si servim.
Comentarii:
Am facut reteta e foarte buna chiar daca mam intoxicat recomand daca nu sunteti alergic la somon
Buna reteta. Mai putin prajitul in ulei...Nu ar merge somonul la cuptor?!
Nu l-am gatit inca! Pare ok! Daca iese bine, mai adaugam o steluta!
Arata foarte bine si pare usor de facut...
Excelent!!!
Si mai bun
Ffff frumos arata sa vedem cat este si de bun
Simplu si eficient