Somon aromat cu cartofi la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Pentru peste:

Pentru garnitura:

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Amestecam zeama de lamaie cu uleiul si mirodeniile.
    Turnam marinata peste peste si lasam la rece cel putin 2 ore.
  • Ne ocupam de garnitura.Curatam cartofii, taiem cubulete si punem intr-un vas de yena. Amestecam untul topit cu uleiul si il turnam peste cartofi.
  • Adaugam 2-3 lingurite de cimbru, 1/2 lingurita usturoi granulat, condimentelepentru cartofi, sarea si piperul si amestecam pana cand cartofii sunt acoperiti uniform cu grasime si condimente.Si borcanelul de cimbru uscat.
  • Cartofii dam la cuptor pana se rumenesc.Pestele il tavalim prin faina.Si il prajim in ulei incins.Stoarcem zeama de lamaie peste peste si servim.

Punctează această reţetă

al3xandra.bm126Al3xandra.bm126

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Am facut reteta e foarte buna chiar daca mam intoxicat recomand daca nu sunteti alergic la somon

am gătit această rețetă
abuz

puiu_c2018

Buna reteta. Mai putin prajitul in ulei...Nu ar merge somonul la cuptor?!

abuz

Dana

Nu l-am gatit inca! Pare ok! Daca iese bine, mai adaugam o steluta!

abuz

anonymous

Arata foarte bine si pare usor de facut...

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz

anonymous

Si mai bun

abuz

anonymous

Ffff frumos arata sa vedem cat este si de bun

abuz

anonymous

Simplu si eficient

abuz