Branza cu rosii la cuptor
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire16 min
- Cuptorul se incinge la 200 grade C. Se spala si se taie rosiile felii; se lasa sa se scurga branza si se taie, cum altfel felii, again.
- Se unge cu o lingura de ulei de masline o tava plata si se aseaza alternativ cate o felie de rosie si o felie de branza, pentru ca aspectul final sa fie de tigle.Se presara deasupra piperul macinat mare si busuiocul.
- Se stropeste cu restul de ulei si se coace timp de cca. 14-16 minute sau pana cand prinde o crusta rumena si apetisanta.Preparatul se aduce la masa in forma, foarte fierbinte.Se recomanda o paine bagheta, foarte proaspata si un vin sec, de preferinta alb.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

stelian
Delicioasa reteta.
am gătit această rețetă
anonymous
Ok
anonymous
Reteta este derivata din branza saganachi
si are mai multe variante
anonymous
Informatiile nutritionale sunt cam aiurea: cum poate fi 1,5g => 0% iar 0,9g => 4% , sau 30,9g => 47% insa 13,7g => 68%.
Reteta e buna, buna.
Cristi Greaca