Cuptorul se incinge la 200 grade C. Se spala si se taie rosiile felii; se lasa sa se scurga branza si se taie, cum altfel felii, again.
Se unge cu o lingura de ulei de masline o tava plata si se aseaza alternativ cate o felie de rosie si o felie de branza, pentru ca aspectul final sa fie de tigle.Se presara deasupra piperul macinat mare si busuiocul.
Se stropeste cu restul de ulei si se coace timp de cca. 14-16 minute sau pana cand prinde o crusta rumena si apetisanta.Preparatul se aduce la masa in forma, foarte fierbinte.Se recomanda o paine bagheta, foarte proaspata si un vin sec, de preferinta alb.
Informatiile nutritionale sunt cam aiurea: cum poate fi 1,5g => 0% iar 0,9g => 4% , sau 30,9g => 47% insa 13,7g => 68%. Reteta e buna, buna. Cristi Greaca
Comentarii:
Delicioasa reteta.
Ok
Reteta este derivata din branza saganachi
si are mai multe variante
Informatiile nutritionale sunt cam aiurea: cum poate fi 1,5g => 0% iar 0,9g => 4% , sau 30,9g => 47% insa 13,7g => 68%.
Reteta e buna, buna.
Cristi Greaca