Celor carora le place branza nesarata, fie ca aperitiv cu salata, fie intr-o combinatie de mancaruri usoare. Eu am pregatit-o cu fileuri de pangasius la cuptor si mix de salata.
Amesteci toate ingredientele mai putin busuiocul. Jumatate din cantitatea de busuioc o presari pe fundul unor forme de silicon (de muffins sau similare, eu am folosit o tava de silicon cu niste adancituri dreptunghiulare), imparti compozitia egal si torni in fiecare forma cam o lingura si jumatate din aceasta, apoi presari iar niste busuioc. Formele se pun intr-o tava cu apa pana la jumatea lor si tava se introduce in cuptorul preincalzit la 190 de grade pentru aprox. o ora, sau pana se rumenesc la suprafata bucatile de branza. Branza o scoti din forme dupa minimum 10 min dupa ce ai scos-o din cuptor. Pofta buna!
Comentarii:
Nu am inteles mai nimic din aceasta reteta imi place si pestele pangasius si.... dar nu ai dat detalii.hmmmmm