Chiftele din legume prajite sau coapte la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Dovleceii se spala, se taie capetele si se dau pe razatoarea mica sau se toaca la blender,se amesteca cu putina sare si se storc foarte bine de surplusul de zeama.
  • Morcovii ,ceapa si cartofii se curata de coaja,se spala, usturoiul se curata si impreuna cu painea si verdeata se introduc in blender , se toaca,dupa care se amesteca cu dovleceii.Se adauga cateva linguri de pesmet in compozitie ,se potriveste de sare, piper , ienibahar,cimbru si se tine la frigider cca o ora.
  • Se formeaza chiftele, se dau prin pesmet amestecat cu putina faina si se prajesc in ulei incins la foc potrivit pe ambele parti.Le puteti modela si rotunde gen gogosele. Se scot pe hartie absorbanta pentru a scapa de surplusul de ulei.
  • Se pot coace si la cuptor.Se unge o tava de yena cu putin ulei si se aseaza chiftelutele pregatite la fel ca cele pentru prajit si se coc pe ambele parti. Sunt gustoase si sanatoase.

Punctează această reţetă

VValentina ionita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Sunt foarte bune,a devenit reteta mea preferata

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super!

abuz

anonymous

Foarte bune !

abuz

anonymous

Foarte buna si facila

abuz

anonymous

Delicioase

abuz

anonymous

Foarte bune

abuz

anonymous

Gustoase si sanatoase

abuz

anonymous

FOARTE HRANITOARE SI SANATOASA

abuz

anonymous

Foarte gustoase

abuz

anonymous

Bune

abuz
  • pagina 1 / 3