Legume la cuptor cu cârnati

Felul principal
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

3

Preparare

Preparare10 min
Gătire45 min
  • Taiem legumele si le punem in tava cuptorului , unsa cu putin ulei de masline.
    Presaram sare si alte condimente dupa plac.Le amestecam bine.
    Rotim carnatii ca in poza de mai sus si trecem prin mijloc un bat pt frigarui ,intai de jos in sus, apoi din dreapta in stanga, sau cum va vine bine, important e sa ii fixeze.
    Mai plimbam deasupra legumelor un fir de ulei de masline si cca 100-150 ml apa si dam la cuptorul incins la 250 grade timp de 40-45 minute, pana sunt gata cartofii.
    Tava cu legumele o punem pe treapta a doua de jos,iar carnatii ii punem direct pe grillul curat, bineinteles, pe treapta a doua de sus.
    Puteti pune si vinete, cativa catei de usturoi, fasole verde sau orice legume doriti.Va puteti juca cum vreti cu compozitia.
    Carnatii isi vor picura sucul deasupra legumelor, si credeti-ma , se simte, si in acelasi timp nu fierb in lichidul lasat de legume, ci se prajesc in caldura cuptorului.
    Nu e nevoie sa intoarcem carnatii, vor iesi perfecti, si sa recunoastem, tare frumusei.

Punctează această reţetă

JJustLoveCookin

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

F.gustos

abuz

anonymous

F bun

abuz

anonymous

Am incercat si eu reteta....nam cuvinte ecelenta

abuz

anonymous

Interesant şi cred că este gustos!

abuz

anonymous

Arata bine...si am s-o fac

abuz

anonymous

Mai degraba "Legume cu cârnati la cuptor" pentru ca nu cred ca toti avem carnati in cuptor. Ca in reclam aia hazlie: "Avem pantofi pentru femei din material plastic" sau "Nu trimiteti copiii la umplut cu sifoane!".
Lasand gluma la o parte, reteta e grozava!

abuz

anonymous

CE BUN ESTE!

abuz

anonymous

Am sa fac.

abuz

anonymous

Foarte gustos

abuz
Nicolae

Nicolae

Bun........

abuz