Legume la cuptor
Este un preparat colorat si gustos pentru cei care prefera legumele.
Ingrediente
2
Preparare
Preparare40 min
Gătire30 min
- Pentru inceput punem la copt in cuptor sfecla rosie. Curatam si taiem cartofii, morcovii si telina, apoi le punem la fiert.
- Cand sunt fierte pe jumatate luam legumele si le punem intr-un vas uns cu ulei de masline, adaugam brocoli, rozmarin, oregano, catei de usturoi necuratati si zobiti, condimentam cu sare si piper din belsug.
- Turnam o cescuta de apa si alte doua linguri de ulei de masline. Incercam sfecla din cuptor, aceasta este gata cand devine moale la apasare.
- Scoatem sfecla, o lasam sa se raceasca si introducem la cuptor legumele timp de 30 de minute.
- Curatam apoi sfecla si o taiem bucatele mici, pe care le amestecam cu porumb. Condimentam cu sare si piper. Unele persoane fierb sfecla, insa eu consider ca este mai gustoasa cand este pregatita la cuptor.
- Servim legumele alaturi de salata de sfecla si porumb.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!