Legume la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
1 h 10 m

Este un preparat colorat si gustos pentru cei care prefera legumele.

Ingrediente

2

Preparare

Preparare40 min
Gătire30 min
  • Pentru inceput punem la copt in cuptor sfecla rosie. Curatam si taiem cartofii, morcovii si telina, apoi le punem la fiert.
  • Cand sunt fierte pe jumatate luam legumele si le punem intr-un vas uns cu ulei de masline, adaugam brocoli, rozmarin, oregano, catei de usturoi necuratati si zobiti, condimentam cu sare si piper din belsug.
  • Turnam o cescuta de apa si alte doua linguri de ulei de masline. Incercam sfecla din cuptor, aceasta este gata cand devine moale la apasare.
  • Scoatem sfecla, o lasam sa se raceasca si introducem la cuptor legumele timp de 30 de minute.
  • Curatam apoi sfecla si o taiem bucatele mici, pe care le amestecam cu porumb. Condimentam cu sare si piper. Unele persoane fierb sfecla, insa eu consider ca este mai gustoasa cand este pregatita la cuptor.
  • Servim legumele alaturi de salata de sfecla si porumb.

Punctează această reţetă

SSabina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: