Vinetele se coc pe gratar sau flacara si se curata ,apoi se pun la scurs intr-o sita.Se spala legumele.se sterg si apoi se taie ardeiul pe lung in doua jumatati,se indeparteaza cotorul si semintele,la rosii se taie capacel deasupra.dar nu de tot,le lasam prinse de rosie pe o bucata de 1 cm,cu ajutorul unei lingurite se indeparteaza miezul si se lasa si ele sa se scurga bine,dovleceii se taie si ei pe lung in doua jumatati,li se indeparteaza cotoarele apoi cu o lingurita scobim miezul lasand 0,5 cm grosime peretii si capetele.
Se pune intr-o tigaie uleiul la incins si calim ceapa taiata marunt impreuna cu kaizerul taiat cubulete mici,miezul dovleceilor maruntit.Dupa ce am calit totul cateva minute adaugam si vinetele coapte si scurse,tocate marunt si miezul rosiilor maruntit si el.Se condimenteaza si se da la o parte de pe foc si se presara patrunjelul tocat marunt.
Cu acest amestec se umplu legumele dar dupa ce au fost,, captusite" cu cate o feliuta subtire de branza Brie si se aseaza intr-o tavita unsa cu putin ulei ,una langa alta si se dau cca 10 minute la cuptor,apoi se scot si se toarna ,pe langa legume,supa concentrata pana la marginea superioara a legumelor si se baga din nou tava in cuptor,la foc potrivit,cca30 40 de minute,pentrua se inmuia bine legumele Aceste legume se servesc cu smantana,cu masline sau simplu fierbinti.