Radeti dovlecei sau zucchini pe razatoarea mare, frecati apoi cu sare si lasatii intr-o strecuratoare deasupra unui vas 30 minute pentru a se scurge sucul rezultat.
Decongelati spanacul si lasati-l si pe acesta pe o strecuratoare.
Intr-o tigaie caliti in ulei ceapa si bacon-ul aproximativ 10 minute.
Intre timp amestecati usturoiul pisat cu patrunjelul tocat marunt.
Incalziti cuptorul la 200 grade celsius.
Intr-un castron mare puneti dovlecei/zucchini, ceapa si bacon-ul si amestecati bine cu o lingura de lemn. Adaugati spanacul, usturoiul, patrunjelul, jumatate din cantitatea de parmezan ras, sare, piper, ouale si amestecati.
Intr-un vas de cuptor uns cu ulei adaugati compozitia realizata, iar pe deasupra adaugati restul de Parmezan si putin ulei de masline. Dati la cuptor 40-45 minute. Se serveste cald.
Comentarii (27):
Reteta super...
F.bun,gustos
Super!
Deliciossssssssss
Delicios
Bun
Excelent!
Da este o mancare placuta usoara .Pofta mare!.
Am incercat aceasta reteta si este delicioasa ! Multumim celor care ne fac viata mai frumoasa in bucatarie prin aceste minunate retete.
Da, excelent!