Spanac cu dovlecei la cuptor

Felul principal
6 porții
Ușor
1 h 10 m

spanac, dovlecei,bacon

Ingrediente

6

Preparare

Preparare10 min
Gătire1 oră
  • Radeti dovlecei sau zucchini pe razatoarea mare, frecati apoi cu sare si lasatii intr-o strecuratoare deasupra unui vas 30 minute pentru a se scurge sucul rezultat.

    Decongelati spanacul si lasati-l si pe acesta pe o strecuratoare.

    Intr-o tigaie caliti in ulei ceapa si bacon-ul aproximativ 10 minute.
  • Intre timp amestecati usturoiul pisat cu patrunjelul tocat marunt.

    Incalziti cuptorul la 200 grade celsius.

    Intr-un castron mare puneti dovlecei/zucchini, ceapa si bacon-ul si amestecati bine cu o lingura de lemn. Adaugati spanacul, usturoiul, patrunjelul, jumatate din cantitatea de parmezan ras, sare, piper, ouale si amestecati.
  • Intr-un vas de cuptor uns cu ulei adaugati compozitia realizata, iar pe deasupra adaugati restul de Parmezan si putin ulei de masline. Dati la cuptor 40-45 minute. Se serveste cald.
MMaria2006

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

Marius

Reteta super...

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F.bun,gustos

abuz

anonymous

Super!

abuz

anonymous

Deliciossssssssss

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Excelent!

abuz

anonymous

Da este o mancare placuta usoara .Pofta mare!.

abuz

anonymous

Am incercat aceasta reteta si este delicioasa ! Multumim celor care ne fac viata mai frumoasa in bucatarie prin aceste minunate retete.

abuz

anonymous

Da, excelent!

abuz
  • pagina 1 / 3