Spanac cu dovlecei la cuptor
spanac, dovlecei,bacon
Ingrediente
6
Preparare
Preparare10 min
Gătire1 oră
- Radeti dovlecei sau zucchini pe razatoarea mare, frecati apoi cu sare si lasatii intr-o strecuratoare deasupra unui vas 30 minute pentru a se scurge sucul rezultat.
Decongelati spanacul si lasati-l si pe acesta pe o strecuratoare.
Intr-o tigaie caliti in ulei ceapa si bacon-ul aproximativ 10 minute. - Intre timp amestecati usturoiul pisat cu patrunjelul tocat marunt.
Incalziti cuptorul la 200 grade celsius.
Intr-un castron mare puneti dovlecei/zucchini, ceapa si bacon-ul si amestecati bine cu o lingura de lemn. Adaugati spanacul, usturoiul, patrunjelul, jumatate din cantitatea de parmezan ras, sare, piper, ouale si amestecati. - Intr-un vas de cuptor uns cu ulei adaugati compozitia realizata, iar pe deasupra adaugati restul de Parmezan si putin ulei de masline. Dati la cuptor 40-45 minute. Se serveste cald.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Marius
Reteta super...
am gătit această rețetă
anonymous
F.bun,gustos
anonymous
Super!
anonymous
Deliciossssssssss
anonymous
Delicios
anonymous
Bun
anonymous
Excelent!
anonymous
Da este o mancare placuta usoara .Pofta mare!.
anonymous
Am incercat aceasta reteta si este delicioasa ! Multumim celor care ne fac viata mai frumoasa in bucatarie prin aceste minunate retete.
anonymous
Da, excelent!