Petitchef

SPANAC CU OREZ SI MASLINE

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Spanacul se curata,se spala si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.In timp ce spanacul este lasat la scurs, trecem la curatarea, spalarea si tocarea cepei, usturoiului, morvovului si a ardeiului gras . Spanacul il vom folosi neoparit pentru asi pastra intacte toate vitaminele.
  • Intr-o cratita adaugam 1-2 linguri ulei de masline si punem la inabusit ceapa,usturoiul,morcovul si ardeiul. Turnam un pahar cu apa calda si lasam sa se inmoaie, dupa care adaugam orezul ales si spalat foarte bine.
  • Cand orezul a inceput sa se umfle adaugam rosiile taiate cubulete,suc de rosii sau bulion dupa gust,un paharel cu apa calda si adaugam spanacul .
  • Amestecam usor ,usor in cratita si lasam sa fiarba la foc mic. Spre sfarsit adaugam maslinele, sare,piper,cimbru dupa gust,iar cand mancarica este gata si s-a obtinut consistenta dorita adaugam patrunjelul tocat .Este o mancarica tare gustoasa si se poate servi atat calda cat si rece.


Poze

SPANAC CU OREZ SI MASLINE
SPANAC CU OREZ SI MASLINE - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

03/01/2024

❤️

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/03/2014

Foarte bine

(0) (0) Abuz
03/04/2013

Superr buna cred !!!!!!!! cautam o reteta cu spanac pt azi ca e miercuri si vreau sa tin post si am gasit acum ma duc sa pregatesc ...iam iam ce bine arata!

(0) (0) Abuz
15/03/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
12/11/2012

Fb

(0) (0) Abuz
30/03/2012

Am incercat reteta asta si zic eu ca mi-a reusit destul de bine .Nu a durat nici prea mult si ce este mai important este foarte gustoasa si sanatoasa.Nu cred insa ca iubitoriii de carne o sa fie prea incintati de aceasta mancare.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Moelleux cu masline si parmezan
Moelleux cu masline si parmezan
4 porții
30 min
Ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează