Spanacul se curata,se spala si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.In timp ce spanacul este lasat la scurs, trecem la curatarea, spalarea si tocarea cepei, usturoiului, morvovului si a ardeiului gras . Spanacul il vom folosi neoparit pentru asi pastra intacte toate vitaminele.
Intr-o cratita adaugam 1-2 linguri ulei de masline si punem la inabusit ceapa,usturoiul,morcovul si ardeiul. Turnam un pahar cu apa calda si lasam sa se inmoaie, dupa care adaugam orezul ales si spalat foarte bine.
Cand orezul a inceput sa se umfle adaugam rosiile taiate cubulete,suc de rosii sau bulion dupa gust,un paharel cu apa calda si adaugam spanacul .
Amestecam usor ,usor in cratita si lasam sa fiarba la foc mic. Spre sfarsit adaugam maslinele, sare,piper,cimbru dupa gust,iar cand mancarica este gata si s-a obtinut consistenta dorita adaugam patrunjelul tocat .Este o mancarica tare gustoasa si se poate servi atat calda cat si rece.
Superr buna cred !!!!!!!! cautam o reteta cu spanac pt azi ca e miercuri si vreau sa tin post si am gasit acum ma duc sa pregatesc ...iam iam ce bine arata!
Am incercat reteta asta si zic eu ca mi-a reusit destul de bine .Nu a durat nici prea mult si ce este mai important este foarte gustoasa si sanatoasa.Nu cred insa ca iubitoriii de carne o sa fie prea incintati de aceasta mancare.
Comentarii:
❤️
Foarte bine
Superr buna cred !!!!!!!! cautam o reteta cu spanac pt azi ca e miercuri si vreau sa tin post si am gasit acum ma duc sa pregatesc ...iam iam ce bine arata!
Excelent
Fb
Am incercat reteta asta si zic eu ca mi-a reusit destul de bine .Nu a durat nici prea mult si ce este mai important este foarte gustoasa si sanatoasa.Nu cred insa ca iubitoriii de carne o sa fie prea incintati de aceasta mancare.