Petitchef

SPANAC CU OREZ LA CUPTOR / ESPINACA CON ARROZ AL HORNO

SPANAC CU OREZ LA CUPTOR / ESPINACA CON ARROZ AL HORNO
Ingrediente stratul de spanac:
800 gr spanac congelat
1 ceapa
3-4 linguri ulei de masline
sare

Ingrdientes para la capa de espinacas:
800 gr espinacas
1 cebolla
3-4 cucharas aceite de oliva
sal
Am lasat spanacul afara, din congelator cateva ore, pana sa descongelat.
Dupa ce spanacul a fost descongelat, am pus ceapa la calit cu uleiul, cand ceapa a fost gata i-am adaugat spanacul, am mai lasat 4-5 min, i-am oprit focul si am lasat deoparte.Iam adaugat si sare dupa gust.

He dejado la espinaca para descongelarse, luego puse la cebolla a rehogar en el aceite,cuando lla estaba hecha le he agregado la espinaca los deje 4-5 min mas y lo rezerve.Lo ultimo le puse sal.

Ingrediente pentru stratul de orez:
1 cana de orez integral
400 gr bulion
100 gr soia texturata fina
2 cepe
2 morcovi
5-6 linguri ulei de masline
1 lingura marar
1 lingura cimbru si oregano
sare

Ingredientes para la capa de arroz:
1 taza arroz integral
400 gr tomate frito
100 gr soja texturizada fina
2 cebollas
2 zanahorias
5-6 cucharas aceite de oliva
1 cuchara hojas de eneldo
1 cuchara oregano
sal
Prima data, am pus soia cu apa la inmuiat.
Lo primero, he puesto la soja a remojo en agua.

Am pus ceapa cu morcovul la calit cu uleiul, daca mai este nevoie ii adaugam apa.

He puesto la cebollas con las zanahorias y el aceite en una olla a rehogar, si ase falta le ponemos y un poco de agua.
Dupa ce sa calit bine i-am adaugat orezul, am lasat vreo 2 min fara apa dar mestecand continu, dupa care i-am adaugat 2 cani cu apa.
Cuando se ablanda la cebolla, le he añadido el arroz he mesclado continuamente 2min, despues le he añadido 2 tazas con agua.

Am amestecat pana a absorbit toata apa ,dupa care am adaugat soia
si bulionul.
Lo deje asta que absorbio el agua y despues le puse la soja y el tomate frito.
Am mai tinut putin pe foc, vre-o 2 min si a fost gata.
I-am adaugat si mirodeniile.
Lo deje 2 min mas, le añadi las especias y listo.

Intr-o tava cu diametru 28-20 cm, am pus jumate din orez, jumate din spanac, iar un rand de orez si alt rand de spanac.
En una fuente con diametro de 28-20 cm engrasado, puse la mitad del arroz, luego la mitad de espuinacas,el aroz restante y espinacas.




Iam pus aproape un pahar cu apa, si am bagat la cuptor la 180ºC.Dupa 50 min i-am adaugat o crema alba din urmatoarele ingrediente:
500 ml lapte soia
4 linguri faina
3 linguri ulei
Am pus la fiert 450 ml lapte, iar in cele 50 ml am pus faina am amestecat si am adaugat peste lapte la foc, i-am pus si uleiul, am fiert-o cam 5 min.
Le puse un vaso con agua, lo he metido al horno a 180ºC.Despues de 50 min le he añadido por encima bechamel, que lo hice de los siquientes ingredientes:
500 ml leche de soja
4 cucharas harina
3 cucharas aceite
He puesto en una cazuela a hervir 450 ml leche , 50 ml lo mesclo con la harina, lo añado a la leche tambien el aceite, lo mesclo continuamente como 5 min.
Lam mai tinut la cuptor cam 8 min.
Lo tuve al horno como 8 min mas.

Am servit cu salata.
He servido con ensalada.







Comentarii:

27/03/2014

Minunata

(0) (0) Abuz
30/01/2014

E ok

(0) (0) Abuz
18/05/2012

Excelent dar am modificam un pic retete am pus si un start de ciuperci(gatite inainte). ff bun si se poate pune si cas deasupra :)

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche cu branza de capra si spanac
Quiche cu branza de capra si spanac
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează