-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Spanac cu cascaval la cuptor
Spanac cu cascaval la cuptor
Preparare
-
Punem intr-o cratita bucati de unt, usturoi presat si spanacul decongelat.
Sotam cateva minute.
-
Radem cascavalul pe razatoarea cu gauri mari si adaugam 1/2 din cantitate in spanac, luand cratita de pe foc.
-
Adaugam apoi pe rand faina, condimentele si laptele, amestecam pina se omogenizeaza.
-
Intr-un vas yenna uns cu putin unt adaugam spanacul si presaram deasupra cascavalul ramas.
-
Adaugam rondelele de rosie , deasupra si patrunjel verde. Batem bine ouale si le rasturnam peste spanac.
-
In cuptorul dinainte incalzit, asezam vasul yanna si -l lasam pina se rumeneste spanacul deasupra, cam 30-35 de minute.
-
La servire presaram patrunjel verde deasupra portiei.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Nu e apetisanta DELOC!