Spanac cu cascaval la cuptor
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Punem intr-o cratita bucati de unt, usturoi presat si spanacul decongelat.
Sotam cateva minute. - Radem cascavalul pe razatoarea cu gauri mari si adaugam 1/2 din cantitate in spanac, luand cratita de pe foc.
- Adaugam apoi pe rand faina, condimentele si laptele, amestecam pina se omogenizeaza.
- Intr-un vas yenna uns cu putin unt adaugam spanacul si presaram deasupra cascavalul ramas.
- Adaugam rondelele de rosie , deasupra si patrunjel verde. Batem bine ouale si le rasturnam peste spanac.
- In cuptorul dinainte incalzit, asezam vasul yanna si -l lasam pina se rumeneste spanacul deasupra, cam 30-35 de minute.
- La servire presaram patrunjel verde deasupra portiei.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
cris_nedelcovici
Nu e apetisanta DELOC!