Spanac cu cascaval la cuptor

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Punem intr-o cratita bucati de unt, usturoi presat si spanacul decongelat.
    Sotam cateva minute.
  • Radem cascavalul pe razatoarea cu gauri mari si adaugam 1/2 din cantitate in spanac, luand cratita de pe foc.
  • Adaugam apoi pe rand faina, condimentele si laptele, amestecam pina se omogenizeaza.
  • Intr-un vas yenna uns cu putin unt adaugam spanacul si presaram deasupra cascavalul ramas.
  • Adaugam rondelele de rosie , deasupra si patrunjel verde. Batem bine ouale si le rasturnam peste spanac.
  • In cuptorul dinainte incalzit, asezam vasul yanna si -l lasam pina se rumeneste spanacul deasupra, cam 30-35 de minute.
  • La servire presaram patrunjel verde deasupra portiei.
Doina-SidoniaDoina-Sidonia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

cris_nedelcovici

Nu e apetisanta DELOC!

abuz