Petitchef

Pui la cuptor cu sos de fructe de padure si paste cu fasole verde

De regula nu imi place sa fac aceeasi mancare de mai multe ori si atunci mereu incerc sa aduc ceva nou sau sa combin alte arome pentru a face un preparat deosebit pentru cei dragi mie.

Initial aceste pulpe de pui m-au pus in mare incurcatura pentru ca nu prea stiam ce sa fac din ele nu aveam acasa nici foarte multe ingrediente dar ma gandeam ca totusi trebuie sa fac in asa fel incat sa fie si repede de facut dar si savuros. Am decis asupra sosului de fructe de padure si ma gandeam ca pentru a fi un prepa

Felul principal
4 porții
30 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

4

Am folosit pentru pulpe:

Pentru sos:

Pentru paste:

Preparare

  • Pulpele de pui le-am marinat in sos soia,curry, 5 spices,sos teriyaki si boia si le-am lasat asa cam o jumatate de ora.

    Intre timp am pus apa cu sare la foc pentru a fierbe putin fasolea verde inainte de a o amesteca cu pastele. Pastele le-am fiert la fel in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj.

    Pulpele de pui le-am bagat la cuptor 10 min la foc tare si apoi inca 20 min la foc mediu pentru a se patrunde bine.
  • Dupa ce pastele au fiert,intr-o tigaie am pus usturoiul si chorizo taiate marunt si le-am calit in putin ulei de masline, am adaugat apoi pastele si gran cucina impreuna cu putina apa in care au fiert pastele pentru a face un sos fluid.La sfarsit,inainte sa sting focul am adaugat si fasolea verde.
  • Am facut apoi sosul de fructe de padure: Am taiat marunt usturoiul si feliutele de carnat chorizo si le-am pus intr-o craticioara pe foc in uleiul incins, dupa ce aromele s-au eliberat am adaugat fructele de padure,pe care le-am lasat la fiert sa se inmoaie bine,apoi le-am zdrobit cu lingura de lemn ca sa se formeze sosul,am mai adaugat sos de rodii,apa de flor de portocal, curry,sos soia si lichiorul pina colada si am lasat sa fiarba pana a scazut un pic si sosul a inceput sa se lege.

    Pana la urma am fost foarte incantati de ceea ce a iesit,a fost si repede preparat si mai usor ca pentru seara cand evitam in general sa mancam mancaruri grele.

    Pofta mare!


Întrebări:




Comentarii:

Alex, 27/07/2018

O reteta duna am 14 ani si mi-a iesit =))

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/08/2013

Excelenta

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
01/08/2013

Nu-mi plac denumirile pe care le folositi!

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
danaszocs
Răspuns danaszocs:

??????????????

01/08/2013

Este o combinatie "trasnet", gadila in mod placut papilele gustative !!!!

(1) (0) Abuz
01/08/2013

Superb

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui la cuptor-petitchef
Pui la cuptor-petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui curry în lapte de cocos
Pui curry în lapte de cocos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează