Pui la cuptor cu cartofi, ceapa si mazare in vin alb

Felul principal
Foarte ușor
3 ore

Ingrediente

4

Preparare

Preparare2 ore
Gătire1 oră
  • Incalzeste cuptorul la 200 ° C.Unge cu putin unt opit o tava de copt.Condimenteaza puiul cu sare si piper si aseaza-l intr-o tava mare de copt.Imprastie pe langa pui cartofii si cepele, asezoneaza-le cu sare si piper,toarna untul topit peste ele, apoi da totul la cuptor 30 minute.
  • Dupa 30 minute, scoate tava din cuptor,intoarce puiul, toarna vinul alb peste pui si legume si pune-o din nou la cuptor 30 minute. Dupa inca 30 minute, scoate tava din nou, intoarce puiul, adauga mazarea si presara deasupra 1 lingura Herbes de Provence.Introdu tava la cuptor pentru inca 20-30 minute, apoi serveste.

Punctează această reţetă

LLaylalala

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Simpla

abuz
Nicolae

Nicolae

Excelent....

abuz