Pui la cuptor cu cartofi, ceapa si mazare in vin alb
Ingrediente
4
Preparare
Preparare2 ore
Gătire1 oră
- Incalzeste cuptorul la 200 ° C.Unge cu putin unt opit o tava de copt.Condimenteaza puiul cu sare si piper si aseaza-l intr-o tava mare de copt.Imprastie pe langa pui cartofii si cepele, asezoneaza-le cu sare si piper,toarna untul topit peste ele, apoi da totul la cuptor 30 minute.
- Dupa 30 minute, scoate tava din cuptor,intoarce puiul, toarna vinul alb peste pui si legume si pune-o din nou la cuptor 30 minute. Dupa inca 30 minute, scoate tava din nou, intoarce puiul, adauga mazarea si presara deasupra 1 lingura Herbes de Provence.Introdu tava la cuptor pentru inca 20-30 minute, apoi serveste.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Simpla

Nicolae
Excelent....
Punctează această reţetă