Pui la cuptor cu legume

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Puiul se spala bine, se sterge cu un prosop de hartie, apoi se unge cu ulei si condimentele pentru pui. Cartofii, morcovul si ceapa se taie pe jumatate sau in sferturi. Ciupercile se taie in fuctie de cat de mari sunt, ardeiul gras se taie rondele. Puiul se aseaza intr-o tava cu ulei si apa, se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru cca o ora si un sfert.
  • Dupa 1/2 ora, se indeparteaza folia si se adauga de jur imprejurul puiului toate legumele curatate in prealabil. Acestea se pot pune si odata cu puiul, dar ies mai moi. Se complecteaza cu putina apa sau vin , se adauga cimbru si rozmarin . Se reduce focul la minimum si se mai lasa la cuptor o ora, avand grija sa scoatem din cand in cand tava pentru a intoarce puiul pe toate partile si a-l stropi cu sosul format.
  • Friptura de pui la cuptor este gata cand puiul este frumos rumenit pe toate partile si are carnea patrunsa si frageda. Friptura de pui la cuptor se serveste cu legumele si sosul format in tava in care a fost preparat puiul.

Punctează această reţetă

Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Iupiiiii

am gătit această rețetă
abuz

corinaelena2006

FOARTE BUNA SI RAPIDA

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ff fff bun..

abuz

anonymous

Fffoarte bun!!!!!!!!11

abuz

anonymous

Este super!!!

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Yummmy

abuz

anonymous

Arata bestial !

abuz

anonymous

Arata foarte bine .Excelent!

abuz

anonymous

Cred ca va fi delicios

abuz
  • pagina 1 / 2