Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Chiar dacă gătitul cotletului de porc poate părea ușor, de multe ori ajungem să avem o carne prea uscată și nu suficient de suculentă. Prin urmare, vă oferim cele mai bune sfaturi pentru a găti un cotlet de porc în tigaie. Super suculent și delicios!
Ingrediente
2
Materiale
- tigaie
Preparare
Preparare2 min
Gătire15 min
Scoateți carnea din frigider cu 10 - 15 minute înainte de a o găti. Puneți sare și piper pe fiecare parte.
Se încălzește untul într-o tigaie.
Când tigaia este fierbinte și untul este spumos, prăjiți cotletul de porc la foc iute timp de 2 minute.
Apoi reduceți focul și gătiți timp de 10 minute, în funcție de grosimea cotletului de porc.
Opriți focul și acoperiți tigaia cu un capac sau folie pentru a menține carnea suculentă până la servire. Gata!
Observații
- Care este cel mai bun acompaniament pentru un cotlet de porc?
Cartofii prăjiți, piureul de cartofi, fasolea verde și salata verde sunt cele mai bune acompaniamente pentru cotletul tău de porc!
- Care sunt cele mai bune sosuri pentru a însoți un cotlet de porc?
Cotletul de porc merge foarte bine cu un sos de muștar, un sos de ciuperci sau un sos de ardei.
- Cât să cântărească un cotlet de porc?
Cotletul de porc să fie între 190 și 200 gr.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!