Cotlet de porc cu varza de bruxelles gratin
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Treaba privind cotletul e simpla: il aruncam intr-o tava peste hartie de copt. Punem peste un strop de ulei de masline, sare, piper, rozmarin si il bagam la cuptor. Stie el mai bine ce are de facut: sa se rumeneasca frumos si sa emane super arome.
- Cu varza de bruxelles e si mai simplu. Se fierbe pana cand se inmoaie . Se amesteca smantana cu un galbenus de ou, sare, piper. Se tapeteaza un vas cu unt si pesmet.
- Vas in care punem varzucile fierte, amestecul de smantana, si cascaval ras. Introducem la cuptor si executam de jur- imprejur dansul ploii din cauza de miros care ne dilata narile si ne activeaza papilele gustative. Este gata cand se rumeneste frumos.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Buna!! o incerc chiar acum!!
am gătit această rețetă
anonymous
Arata foarte bine
am gătit această rețetă
anonymous
Super bun
am gătit această rețetă
anonymous
Minunata reteta..
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent
anonymous
Super...o sa o incerc si eu
anonymous
Foarte bun
anonymous
Aspect super, gust pe masura. multumesc pte rreteta.dona
anonymous
Foartebun
anonymous
Daaaaa
Punctează această reţetă