Cotlet de porc cu varza de bruxelles gratin

Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Treaba privind cotletul e simpla: il aruncam intr-o tava peste hartie de copt. Punem peste un strop de ulei de masline, sare, piper, rozmarin si il bagam la cuptor. Stie el mai bine ce are de facut: sa se rumeneasca frumos si sa emane super arome.
  • Cu varza de bruxelles e si mai simplu. Se fierbe pana cand se inmoaie . Se amesteca smantana cu un galbenus de ou, sare, piper. Se tapeteaza un vas cu unt si pesmet.
  • Vas in care punem varzucile fierte, amestecul de smantana, si cascaval ras. Introducem la cuptor si executam de jur- imprejur dansul ploii din cauza de miros care ne dilata narile si ne activeaza papilele gustative. Este gata cand se rumeneste frumos.

Punctează această reţetă

SSlowfoodcuisine

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Buna!! o incerc chiar acum!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata foarte bine

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Minunata reteta..

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Super...o sa o incerc si eu

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

Aspect super, gust pe masura. multumesc pte rreteta.dona

abuz

anonymous

Foartebun

abuz

anonymous

Daaaaa

abuz
  • pagina 1 / 2