Treaba privind cotletul e simpla: il aruncam intr-o tava peste hartie de copt. Punem peste un strop de ulei de masline, sare, piper, rozmarin si il bagam la cuptor. Stie el mai bine ce are de facut: sa se rumeneasca frumos si sa emane super arome.
Cu varza de bruxelles e si mai simplu. Se fierbe pana cand se inmoaie . Se amesteca smantana cu un galbenus de ou, sare, piper. Se tapeteaza un vas cu unt si pesmet.
Vas in care punem varzucile fierte, amestecul de smantana, si cascaval ras. Introducem la cuptor si executam de jur- imprejur dansul ploii din cauza de miros care ne dilata narile si ne activeaza papilele gustative. Este gata cand se rumeneste frumos.
Comentarii (13):
Buna!! o incerc chiar acum!!
Arata foarte bine
Super bun
Minunata reteta..
Excelent
Super...o sa o incerc si eu
Foarte bun
Aspect super, gust pe masura. multumesc pte rreteta.dona
Foartebun
Daaaaa