Petitchef

Cotlet de porc in crusta de condimente

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Cotletul de porc e l-a taiat pe lungime, era destul de gros. A obtinut doua bucati .Pe un platou, a pus toate condimentele , le-a amestecat si a tavalit pe toate partile bucatile de cotlet.
  • Daca doriti, mai puteti pune cate putin din fiecare condiment sau puteti adauga si altele, dupa preferinte.A pus bucatile de carne pe o farfurie, a acoperit cu folie alimentara si a dat la frigider.
  • Cred ca a stat..3-4 ore.A incins o tigaie antiaderenta, a pus putin ulei si am prajit bucatile pe fiecare parte cate 2-3 minute.
  • A transferat intr-o tava in care a pus hartie pentru copt si am bagat la cuptor, la 190 grade, pentru 35 minute.Nu-l taiati cand il scoateti din cuptor ci dupa 10 minute.


Poze

Cotlet de porc in crusta de condimente
Cotlet de porc in crusta de condimente - poza 2
Cotlet de porc in crusta de condimente - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

25/12/2014

EXCELENT,am respectat reteta intocmai si a iesit perfect.

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
20/12/2013

Delicios

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
cristian23, 14/06/2015

Este o reteta usor de facut, dar care impresioneaza la o masa la care aveti invitati pretentiosi!

(0) (0) Abuz
04/01/2013

Imi place!

(0) (0) Abuz
27/12/2012

Este foarte aratos

(0) (0) Abuz
14/04/2012

Foarte bun ,
felicitarii

(0) (0) Abuz
19/02/2012

Este nemaipomenit du gustos si bun, felicitari!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pâté berrichon - ruladă de paște
Pâté berrichon - ruladă de paște
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.1 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Gratinarea – arta coptului in crusta Gratinarea – arta coptului in crusta Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează