Cotletul de porc e l-a taiat pe lungime, era destul de gros. A obtinut doua bucati .Pe un platou, a pus toate condimentele , le-a amestecat si a tavalit pe toate partile bucatile de cotlet.
Daca doriti, mai puteti pune cate putin din fiecare condiment sau puteti adauga si altele, dupa preferinte.A pus bucatile de carne pe o farfurie, a acoperit cu folie alimentara si a dat la frigider.
Cred ca a stat..3-4 ore.A incins o tigaie antiaderenta, a pus putin ulei si am prajit bucatile pe fiecare parte cate 2-3 minute.
A transferat intr-o tava in care a pus hartie pentru copt si am bagat la cuptor, la 190 grade, pentru 35 minute.Nu-l taiati cand il scoateti din cuptor ci dupa 10 minute.
Comentarii:
EXCELENT,am respectat reteta intocmai si a iesit perfect.
Delicios
Este o reteta usor de facut, dar care impresioneaza la o masa la care aveti invitati pretentiosi!
Imi place!
Este foarte aratos
Foarte bun ,
felicitarii
Este nemaipomenit du gustos si bun, felicitari!