Ingrediente: o bucata de friptura mare de porc- am folosit cotlet (900 gr) 1 strop de ulei de masline 2 salote 6-8 felii de bacon 6 - 8 felii de Emmental sare...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: 500 grame pupla de porc 300 ml vin rosu dulce 1 catel de usturoi 3 morcovi 1 ceapa 2 linguri ulei de masline 2 foi de dafin cimbru ardei iute...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: Ingrediente pentru doua portii de mancat pe saturate: 1. 4 cotlete de porc 2. 200 de gr paste (Farfalle) 3. 3 linguri cu varf de masline fara...
Ingrediente: 1 kg carne de porc 700 g cartofi 400 g morcovi 3cepe 300 g mazare verde 250 g branza de vaci 4-5 felii de sunca sau kaizer 1 ardei 2-3 linguri de...
Ingrediente: Ingrediente pentru 2 portii: 1. 4 cotlete de porc 2. 500 gr morcovi (aprox. 4 morcovi mari) 3. 2 portocale si jumatate 4. 50 gr miere 5. 3 linguri...
Ingrediente: 5-6 felii de pulpa de porc fara os si degresata 4 mere curatate si taiate felii 2 morcivi curatati si taiati rondele 2 cartofi mari taiati felii 1...
Ingrediente: 2 pulpe intregi, mari de gaina, 400-500 g costita de porc proaspata, vegeta, sare, piper, boia, coteva rosioare , cativa catei de usturoi, frunze...
Ingrediente: 700 ml lapte 50 ml ulei 1 crenguta cimbru 5-6 frunze salvie 1 crenguta rozmarin 2 foi de dafin 2 catei usturoi sare piper 1 kg cotlet porc fara os