Pentru a prepara aceasta friptura aveti nevoie de un purcelus intreg, mic si fraged pe care il ungeti bine cu grasime (ulei), condimente si sos de rosii sau bulion. Trebuie sa aveti grija sa invartiti protapul pentru ca purcelusul sa se gateasca bine pe toate partile. In aproximativ o ora, carnea ar trebui sa fie numai buna de mancat. Pentru ca e facut chiar sub foc, trebuie sa avem grija sa nu se arda. Gustul e diferit fata de un gratar obisnuit.
Se face "sub foc" ? Eu stiu ca se face deasupra focului si eu n-as pune bulion in compozitia de uns decat foarte putin, doar atat cat sa dea putina culoare, pentru ca bulionul ars de foc nu e prea gustos asa ca m-as limita la ulei cu putina apa si vin, sare, piper, cimbru, niste usturoi pisat si doar 1-2 linguri de bulion in functie de cantitatea de compozitie pentru uns, probabil 1-2 l sau mai mult.
Comentarii:
Se face "sub foc" ? Eu stiu ca se face deasupra focului si eu n-as pune bulion in compozitia de uns decat foarte putin, doar atat cat sa dea putina culoare, pentru ca bulionul ars de foc nu e prea gustos asa ca m-as limita la ulei cu putina apa si vin, sare, piper, cimbru, niste usturoi pisat si doar 1-2 linguri de bulion in functie de cantitatea de compozitie pentru uns, probabil 1-2 l sau mai mult.
Sa omori un pui de prc...halal crestini...
"restule de grăsime" Ce-or mai fi si astea - "restule" si de unde se pot cumpara?
Excelent
Delicios
Varza
Arata tare bine, tre facut
Buuuuun
F BUN