Petitchef

Friptura de porc cu mere si miere

Felul principal
4 porții
25 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea se pune la macerat petru minim o ora in sos de soya si codimente.Dupa ce carnea se codimenteaza si i se face un pic de "masaj" ca sa falicitam patrunderea codimentelor in fibra.
  • Apoi carnea se pune in pung si se baga la frigider. Nu o puneti intr-un castron petru ca partea de deasupra se va usca. Cuptorul se preincalzeste la 200de grade. Tava se stropeste cu putin ulei de masline si se aseaza bucatile de carne.
  • Acestea se ung cu putina miere de albine. Fiecare bucata se acopera cu jumatati de mar scobite de casuta pentru samburi.
  • Merele se fixeaza de carne cu scobitori sau bete pentru frigarui. In tava se toarna cam jumatate dintr-o sticla cu vin si se da la cuptor.
  • Se tine la cuptor cam 2 ore timp in care se verifica daca sosul a scazut, in caz afirmativ se mai adauga fie apa fie vin. Se serveste cu piure de cartofi si muraturi.


Poze

Friptura de porc cu mere si miere
Friptura de porc cu mere si miere - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

13/10/2011

Ca sa zic ... doar pofta sa nu ai si tot gusti o bucatica, vegetaian ai, plange cerul gurii mele.
chiar ca la mama acasa. Florin S.

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Halloumi cu miere la air fryer
Halloumi cu miere la air fryer
2 porții
12 min
Foarte ușor
Rețetă Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
12 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează