-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Friptura
-
Friptura de porc cu mere si chimen
FRIPTURA DE PORC CU MERE SI CHIMEN
Este o friptura foarte buna , carnea este moale si cu o aroma deosebita.
Preparare
-
Intr-un bol , amestecam ingredinetele pentru marinata, ungem fiecare felie de carne , acoperim cu folie si dam la rece 30min.
-
Ungem cu ulei un vas care merge la cuptor si asezam primul strat, cel de cartofi, urmeaza morcovii apoi merele. Presaram semintele de chimen.
-
Peste straturile de legume si fructe asezam feliile de carne. Punem supa de legume sau apa, acoperim cu capac sau folie de aluminiu.
-
Dam la cuptor 20min cu focul potrivit, apoi descoperim si mai dam la cuptor inca 15min. pana ce preparatul se rumeneste putin.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Foarte bun!
Am gatit recent o varianta personala de friptura de porc, dar cu gutui in loc de mere. Voi incerca-o si pe asta.
Carnea de porc se face in 30min?
Bun si bine prezentata! Complimenti :)
Super