Friptura de porc cu mere si chimen

Felul principal
Foarte ușor
1 h 15 m

Este o friptura foarte buna , carnea este moale si cu o aroma deosebita.

Ingrediente

4

Marinata carne:

Preparare

Preparare30 min
Gătire45 min
  • Intr-un bol , amestecam ingredinetele pentru marinata, ungem fiecare felie de carne , acoperim cu folie si dam la rece 30min.
  • Ungem cu ulei un vas care merge la cuptor si asezam primul strat, cel de cartofi, urmeaza morcovii apoi merele. Presaram semintele de chimen.
  • Peste straturile de legume si fructe asezam feliile de carne. Punem supa de legume sau apa, acoperim cu capac sau folie de aluminiu.
  • Dam la cuptor 20min cu focul potrivit, apoi descoperim si mai dam la cuptor inca 15min. pana ce preparatul se rumeneste putin.

Punctează această reţetă

MMona P

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Yoshkin

Foarte bun!

am gătit această rețetă
abuz

Diana Lucia

Am gatit recent o varianta personala de friptura de porc, dar cu gutui in loc de mere. Voi incerca-o si pe asta.

abuz

anonymous

Carnea de porc se face in 30min?

abuz

anonymous

Bun si bine prezentata! Complimenti :)

abuz

anonymous

Super

abuz