Petitchef

Friptura de ceafa de porc cu cartofi

Felul principal
4 porții
40 min
1 h 30 m
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se marineaza carnea cel putin doua ore. Ideal ar fi sa o lasi in frigider la marinat de seara pana a doua zi cand o pregatesti.
  • Cum se marineaza: bucatile de carne se condimenteaza cu cimbru, piper, usturoi si ulei de masline cat sa acopere carnea.
  • Se taie cartofii in patru si se prajesc putin (adica 2-3 minute) in ulei, in vasul in care faci friptura.
  • Separat, fiecare bucata de carne se prajeste pe fiecare parte un minut.
  • Se adauga carnea peste cartofii taiati in sferturi. Se adauga o cana de vin alb si una de apa, eventual si ulei daca mai consideri necesar.Se condimenteaza dupa gust si se baga la cuptor. Acum poti sa pui si sare cata vrei.
  • In aproximativ o ora si jumatate o sa ai o friptura delicioasa frageda si buna!


Poze

Friptura de ceafa de porc cu cartofi
Friptura de ceafa de porc cu cartofi - poza 2
Friptura de ceafa de porc cu cartofi - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

aurelia_s2015
aurelia_s2015, 22/05/2015

Am gatit aceasta reteta

(0) (0) Abuz
23/11/2013

Placut de simpla

(0) (0) Abuz
16/03/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
1 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu somon
Cartofi umpluti cu somon
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează