Friptura de ceafa de porc cu cartofi

Felul principal
Foarte ușor
2 h 10 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare40 min
Gătire1 h 30 m
  • Se marineaza carnea cel putin doua ore. Ideal ar fi sa o lasi in frigider la marinat de seara pana a doua zi cand o pregatesti.
  • Cum se marineaza: bucatile de carne se condimenteaza cu cimbru, piper, usturoi si ulei de masline cat sa acopere carnea.
  • Se taie cartofii in patru si se prajesc putin (adica 2-3 minute) in ulei, in vasul in care faci friptura.
  • Separat, fiecare bucata de carne se prajeste pe fiecare parte un minut.
  • Se adauga carnea peste cartofii taiati in sferturi. Se adauga o cana de vin alb si una de apa, eventual si ulei daca mai consideri necesar.Se condimenteaza dupa gust si se baga la cuptor. Acum poti sa pui si sare cata vrei.
  • In aproximativ o ora si jumatate o sa ai o friptura delicioasa frageda si buna!

Punctează această reţetă

Pofticioasa SefaPofticioasa Sefa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

aurelia_s2015

aurelia_s2015

Am gatit aceasta reteta

abuz

anonymous

Placut de simpla

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz