Friptura usoara: ceafa de porc caramelizata in bere neagra!

Felul principal
Foarte ușor
1 h 40 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare40 min
Gătire1 oră
  • Ceafa de porc se taie in bucati potrivite si se cresteaza. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si alte condimente daca mai doresti, dar noi nu am mai pus altceva.
  • O tava incapatoare se unge cu putin ulei si se aseaza frumos bucatile de friptura. Cateii de usutroi se feliaza fin si se pun deasupra. Se mai adauga putin ulei, respectiv se unge putin fiecare bucatica de carne, si la final se toarna peste ceafa de porc continutul unei sticle de bere neagra.
  • Se lasa la cuptor pana cand se rumeneste si carnea este bine facuta. Alcoolul din bere s-a evaporat si nu a mai ramas decat un sos dulce excelent. Pe la mijlocul procesul de gatire, tava se scoate din cuptor si se intorc bucatile de carne, ca sa se faca bine pe ambele parti.
  • Foarte simplu de preparat, inconvenientul la aceasta friptura este durata mare de coacere: mai bine de o ora.
  • Dar hai sa vedem partea pozitiva a lucrurilor: cat timp friptura e la cuptor tu ai timp sa prepari garnitura. Iti recomand sa incerci salata de morcovi cu patrunjel si usturoi!

Punctează această reţetă

Pofticioasa SefaPofticioasa Sefa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent!!! Excelent!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Intotdeauna, simplitatea este cea care da savoare. o voi prepara de Craciun

abuz

anonymous

Foarte buna cred

abuz

anonymous

FOARTE GUSTOASA

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Superrr

abuz

anonymous

A fost foarte delicioasa mmmmmmmmmmmmmmmm

abuz

anonymous

M-am imbatat si eu si copii

abuz
  • pagina 1 / 2