Petitchef

Friptura usoara: ceafa de porc caramelizata in bere neagra!

Felul principal
2 porții
40 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Ceafa de porc se taie in bucati potrivite si se cresteaza. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si alte condimente daca mai doresti, dar noi nu am mai pus altceva.
  • O tava incapatoare se unge cu putin ulei si se aseaza frumos bucatile de friptura. Cateii de usutroi se feliaza fin si se pun deasupra. Se mai adauga putin ulei, respectiv se unge putin fiecare bucatica de carne, si la final se toarna peste ceafa de porc continutul unei sticle de bere neagra.
  • Se lasa la cuptor pana cand se rumeneste si carnea este bine facuta. Alcoolul din bere s-a evaporat si nu a mai ramas decat un sos dulce excelent. Pe la mijlocul procesul de gatire, tava se scoate din cuptor si se intorc bucatile de carne, ca sa se faca bine pe ambele parti.
  • Foarte simplu de preparat, inconvenientul la aceasta friptura este durata mare de coacere: mai bine de o ora.
  • Dar hai sa vedem partea pozitiva a lucrurilor: cat timp friptura e la cuptor tu ai timp sa prepari garnitura. Iti recomand sa incerci salata de morcovi cu patrunjel si usturoi!


Poze

Friptura usoara: ceafa de porc caramelizata in bere neagra!
Friptura usoara: ceafa de porc caramelizata in bere neagra! - poza 2

Întrebări:




Comentarii (13):

19/04/2015

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/02/2015

Excelent!!! Excelent!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/10/2013

Super buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/12/2013

Intotdeauna, simplitatea este cea care da savoare. o voi prepara de Craciun

(0) (0) Abuz
01/12/2013

Foarte buna cred

(0) (0) Abuz
23/11/2013

FOARTE GUSTOASA

(0) (0) Abuz
01/07/2013

Super

(0) (0) Abuz
27/03/2013

Superrr

(0) (0) Abuz
06/02/2013

A fost foarte delicioasa mmmmmmmmmmmmmmmm

(0) (0) Abuz
05/01/2013

M-am imbatat si eu si copii

(0) (1) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
4 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vinegreta, rețeta rapidă și ușoară pentru salată!
Vinegreta, rețeta rapidă și ușoară pentru salată!
2 porții
2 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează