Friptura inabusita de porc cu bere

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se taie carnea felii groase. Intr-o cratita mai mare se topeste o bucata de unt peste care s-a pus si o lingura de ulei ca sa nu se arda. Se pune carnea la rumenit in cratita, cu capac deasupra.
  • Cand s-a rumenit pe toate partile, se toarna berea, se pune usturoiul pisat si condimentele. Se acopera din nou cu capacul si se lasa sa fiarba inabusit pana e moale.
  • Din cand in cand se mai verifica sa nu scada zeama. Daca a scazut, se mai pune apa fierbinte peste.
    Cand a fiert, se scoate carnea si se strecoara sosul. Se serveste cu o garnitura de legume si cu sosul alaturi.
Raftul BuniciiRaftul Bunicii

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

12/01/2018

Foarte buna.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
03/07/2013

FOARTE BUNA

(0) (0) abuz