Friptura de porc cu legume la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Carnea de porc se taie in asa fel incat sa rezulte o " foaie" cat mai lata si mai lunga. Se bate usor, insa acoperita cu o folie alimentara.
  • Se condimenteaza cu sare si piper si se da la frigider pana cand se face umplutura.Umplutura se va realiza astfel:Se taie marunt, marunt o ceapa si ardeiul.Se adauga branza de vaci, smantana, sare , piper, delikat si patrunjel.
  • Se amesteca bine, sa iasa o pasta omogena.Se ia carnea din frigider si se acopera de aceasta umplutura.Se ruleaza iar la zonele de imbinare se pune cate o felie de sunca sau kaizer, ca sa se poate inchida cat mai bine. Se leaga cu ata alimentara .
  • Se ruleaza intr-o folie de aluminiu, dupa care se pune in tava si se da la cuptor pentru 30 de minute.Intre timp pregatim legumele. Cartofii de curata si se taie in sferturi. Ceapa se curata si se taie rondele.Cand au trecut cele 30 de minute, scoate rulada din folie si se pune din nou in tava . Alaturi de friptura se aseaza acum si legumele.
  • Se sareaza si se acopera cu apa si ulei, dupa care se acopera cu folie de aluminiu.Se da la cuptor pentru alte 30 de minute.Cand carnea si leguemele sunt moi, se poate inlatura folia si se mai lasa pentru 10 minute la cuptor, pentru a se rumeni usor.Si cam asa arata scos gata din cuptor .

Punctează această reţetă

RRozBonBon

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelent!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Mmmmmmmmmmmmmm foarte Gustos FELICITARI

abuz

anonymous

Foarte buna !!

abuz

anonymous

Arata excelent

abuz

anonymous

Suuper bn

abuz

anonymous

Asa si asa nui ceva special

abuz

anonymous

Ff gustoasa

abuz

anonymous

Foarte buna!

abuz