Friptura de porc la cuptor

Friptura de porc la cuptor
Felul principal
Ușor
1 h 10 m

Ingrediente

7

Preparare

Preparare10 min
Gătire1 oră
  • Carnea se spala cu apa rece, se sareaza, se presara piper si se da deoparte. Intre timp se curata cartofii si ardeiul. Se vor taia felii, de la ardei se inlatura semintele si peretii interior albi, care sunt amari.

    Friptura de porc la cuptor

    Intr-o tava termorezistenta, numai buna pentru friptura la cuptor, se unge cu putin ulei, se adauga legumele, carnea printre ele, se mai poate adauga adauga (cat sa stea carnea si sa nu se arda) sare si piper. Se baga in cuptor, unde flacara trebuie sa fie medie. Va sta aici 1 ora. Intre timp se stropeste cu sosul din tava si se intoarce pe ambele parti pentru a se fragezi.

    Pofta buna!

Punctează această reţetă

SSanatateAcasa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Excelent!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Sanatos.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Forte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent : *

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am facut si eu

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buna rau

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E DELICIOASA !!!!1

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bataie de joc

abuz

anonymous

Zici ca ardeii au pereti interiori albi si amari? Tu stii ce-s aia pereti? De ce nu le zici ziduri?

abuz

anonymous

Acceptabila

abuz
  • pagina 1 / 4