Friptura de porc cu morcovi

Felul principal
Ușor
25 min

Ingrediente

2

Ingrediente pentru 2 portii:

Preparare

Preparare5 min
Gătire20 min
  • Am incercat sa combin intr-un fel mai colorat clasica friptura de porc, asortand-o cu morcovi in sos dulce. Bonus, pe langa fericita intalnire din farfurie a celor trei, a fost gata in numai cateva minute.

    Morcovii ii cureti, ii speli si ii tai rondele. In acelasi timp, pui pe foc 2 tigai. Intr-una pui cotletele de porc condimentate cu sare si piper la prajit iar in cealalta pui in 3 linguri de ulei morcovii. Morcovii ii calesti 3-4 min, apoi ii condimentezi si le pui jumate de pahar de apa. Ii lasi sa se fiarba la foc mic, cu capac, inca 10 min. Carnea o mai intorci din cand in cand sa nu se arda.

    Tai portocalele, doua jumatati le pastrezi pentru a decora farzuriile iar restul le storci. Jumatate de suc se amesteca cu mierea si se toarna peste morcovi, apoi se mai lasa la fiert 5 min. Restul de suc se toarna peste friptura, impreuna cu busuiocul in ploaie. Atat morcovii cat si friptura trebuie sa fie gata in acelasi timp, in 20 de min. Se serveste cu cat sos doresti, cat e totul cald. Pofta buna!

Punctează această reţetă

Dulceata_de_trandafiriDulceata_de_trandafiri

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

stefanescu_t2015

Locuiesc in Londra si fac des retetele voastre - sunt abonata de aproape 10 ani - azi o voi face pe aceasta - pare ok / va spun cum a fost, dupa ce se intorc ai mei acasa si o vor "devora" / va pup

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bună și gustoasă

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata bine,rapida executie

abuz

anonymous

Decorezi farzuriile?

abuz

anonymous

F.buna,gustoasa

abuz

anonymous

Grozav

abuz

anonymous

YAMY IN BURTICI

abuz

anonymous

Slabut

abuz

anonymous

Da asta merge am mincat si eu de multe ori

abuz

pflorinvalentin

Delicios!!!

abuz
  • pagina 1 / 2