Friptura de porc cu garnitura din zucchini

Friptura de porc cu garnitura din zucchini
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Se curata carnea de grasimea in exces si se portioneaza. Se amesteca toate condimentele cu putin ulei si se ung bucatile de porc.
  • Se lasa circa 2 ore la macerat la frigider. Se pun apoi intr-o tava impreuna cu vinul si se introduce tava la cuptor.
  • Din cind in cand se stropeste cu sosul format in tava sa se rumeneasca uniform.

Punctează această reţetă

Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Miss C

Incomplet. Cum se gateste dovlecelul? Portiile sint gresite: doua pesoane nu consuma 1kg de carne.

abuz

anonymous

Reteta incompleta si incorecta: 1 kg de carne pentru 2 portii? Si dovleceii (zucchini) cum se pregatesc?

abuz

nimeni

O reteta buna,dar cu greseli.Parerea mea este ca sunt 5 portii nu 2, iar despre zucchinii nu se spune nimic - fiert,crud,la cuptor cu carnea ?

abuz

anonymous

In loc de zucchini putem folosi banalul dovlecel?

abuz

anonymous

9

abuz

anonymous

Foarte buna!

abuz