Friptura de porc cu garnitura din zucchini

Ingrediente
2
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Se curata carnea de grasimea in exces si se portioneaza. Se amesteca toate condimentele cu putin ulei si se ung bucatile de porc.
- Se lasa circa 2 ore la macerat la frigider. Se pun apoi intr-o tava impreuna cu vinul si se introduce tava la cuptor.
- Din cind in cand se stropeste cu sosul format in tava sa se rumeneasca uniform.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Miss C,
26/02/2023
Incomplet. Cum se gateste dovlecelul? Portiile sint gresite: doua pesoane nu consuma 1kg de carne.
17/07/2015
Reteta incompleta si incorecta: 1 kg de carne pentru 2 portii? Si dovleceii (zucchini) cum se pregatesc?
N
nimeni,
08/07/2015
O reteta buna,dar cu greseli.Parerea mea este ca sunt 5 portii nu 2, iar despre zucchinii nu se spune nimic - fiert,crud,la cuptor cu carnea ?