Supa : Intr-o cratita, fierbeti apa cu cubul de legume. Turnati totul intr-un blender. Adaugati: untul de migdale, pasta de rosii, otetul balsamic, sare, usturoi, oregano, cimbru, piper, sosul sriracha.
Mixati totul pentru a obtine un amestec omogen si lasati deoparte.
Se toarna uleiul de masline intr-o oala si se pune pe foc.Se caleste ceapa mpreuna cu morcovii taiati, timp de aproximativ 4 minute la foc mediu-mare.
Cand ceapa devine translucida, adaugati cateii de usturoi tocati si sotati-i aproximativ 1 minut.
Adaugati supa facuta anterior, rosiile decojte si zdrobite, frunzele proaspete de spanac, tocate, busuiocul proaspat, tocat si aduceti la fierbere.
Adaugati tortellini si gatiti conform timpul indicat pe pachet.
D-na Constanta , asa trebuie sa arate , exista multe retete de supa de tortelinii dar toate au aceasta consistenta . Nu trebuie ca toate retele din lume sa arate doar ca cele cu care sunteti d-voastra obisnuita si nici nu va obliga nimeni sa le gatiti , ramneti la ce-ati invatat de la mama !
Arata ca o tocana, nicidecum ca o supa, si chiar este tocana de morcov si ceapa cu tortellini! Pe bune ca nu inteleg pentru cine postati voi tot felul de abrambureli.
Comentarii:
Un fel de n-ar mai fi ...bleah!
RAHAT SĂ NU ZIC CĂCAT
De unde mai, atatea ingrediente ??????????????
D-na Constanta , asa trebuie sa arate , exista multe retete de supa de tortelinii dar toate au aceasta consistenta . Nu trebuie ca toate retele din lume sa arate doar ca cele cu care sunteti d-voastra obisnuita si nici nu va obliga nimeni sa le gatiti , ramneti la ce-ati invatat de la mama !
Arata ca o tocana, nicidecum ca o supa, si chiar este tocana de morcov si ceapa cu tortellini! Pe bune ca nu inteleg pentru cine postati voi tot felul de abrambureli.
0 PENTRU CUBUL VEGETAL