Intai se face supa de pui. Se pun la fiert bucatile de pui cu morcovul si telina, in bucati mari, si cu putina sare. Se fierb la foc mic aprox 1 ora, adunandu-se eventuala spuma adunata .
Cand este gata, se scot bucatile de pui si se lasa sa se raceasca, morcovul se toaca, telina se arunca si se strecoara supa. Cand este destul de rece, puiul se rupe bucatele, si oasele si pielea se arunca.
Ceapa tocata se pune la calit in uleiul de masline. Cand este patrunsa, se adauga usturoiul tocat, chimenul, boiaua, oregano si foile de dafin si se calesc putin. Se adauga rosiile, supa, morcovii, si se lasa sa fiarba pana cand rosiile sunt fierte, cam 20 minute.
Daca folositi porumb congelat, se pune si el. Se potriveste de sare si piper, si se mai adauga putina apa daca este nevoie.
Se adauga puiul, fasolea, porumbul si se mai lasa 5-10 minute. Se opreste focul si se pun frunze de coriandru.
Se serveste in castroane si deasupra se pot pune unul, doua sau cate topinguri doriti.