Ingrediente: 1 ceapa mare 2 morcovi 1/4 ceasca de ulei de masline 2 cani de linte rosie 2 linguri de pasta de rosii 1 lingurita de boabe de coriandru 1...
Ingrediente: 3 cesti mai mari cu linte - pe punga mea scria linte verde 1,5 l apa o ceapa mare intreaga o ceapa tocata + cateva linguri ulei de masline un...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 500 g carne 2 cepe mari 2-3 rosii 2 ardei gras rosu si verde 3 morcovi 1 pastarnac 3 cartofi 2 cuburi Knorr de vita piper sare boia de ardei...
Ingrediente: 500 g rasol sau piept de vita, cu os 200 g morcovi 120 g patrunjel 150 g telina 500 g cartofi 2 cepe 5 linguri de ulei 1/2 lingurita pasta de...
Ingrediente: 1 kg de cartofi 2 morcovi potriviti 2 radacina patrunjel o telina mica o ceapa 200 g afumatura la alegere sare,piper,boia dulce 3- 4 foi de dafin...
Ingrediente: 1 ceapa medie tocata 2 catei de usturoi tocati 1 lingura unt 2 linguri ulei de masline 5 cartofi mari curatati de coaja si taiati bucati 2 maini...
Daca italienii iubesc rucola, ei bine, noi, romanii ar trebui sa avem aceeasi apreciere pentru papadie, sau mai bine zis pentru frunzele de papadie. La noi se comercializeaza doar frunzele proaspete de rucola in majoritatea supermarketurilor, frunze care provin din...
Ingrediente: 300 g linte rosie, speciala pentru supe (decojita) - 1 ceapa mare - 2-3 linguri de ulei de masline - 1/2 lingurita de chimen turcesc - Delikat,...
Ingrediente: 300 g ceapa , merge insa traditionala ceapa galbena 150 g cascaval emmentaler sau orice cascaval se topeste usor 3 linguri ulei vegetal 3 foi de...
Ingrediente: 1 ceapa mica, 1 catel usturoi, 1 fir de cardamom, ½ lingurita coriandru macinat, ½ lingurita chimen macinat, ½ lingurita scortisoara macinata, ½...
mal
Bine v-am regasit!
Dupa o scurta pauza, timp in care am fost plecata la munte sa gatesc de Revelion pentru oaspetii de la tabara unde lucrez pe timpul verii, am revenit in Timisoara.
Nu pot sa spun ca mi-a fost dor de oras, nicidecum. Ma si