Supa gulas
Ingrediente
4
Preparare
Preparare40 min
Gătire30 min
- Carnea se taie cuburi de 1 cm. Se incinge uleiul si se prajeste carnea de jur imprejur cca 15 min pe toate partile.Se adauga ceapa tocata si legumele si se prajesc impreuna.
- Se adauga bulion si boia si se calesc.Se amesteca usturoiul tocat cu coaja de lamaie, chimen, maghiran, foaie de dafin si sare, se adauga la carne.Se toarna supa si se fierbe la foc mijlociu cca 60 min cu vasul acoperit.
- Se decojesc cartofii, se spala si se taie cuburi. Se adauga in supa si se mai fierb 30 de min.Se potriveste supa de sare si piper si se mai lasa sa stea 5 min. apoi se serveste , eventual cu tartine cu cascaval la cuptor.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
23/07/2013
Felicitari ... am gasit exact ceea ce cautam ... Multumesc !!!
am gătit această rețetă
08/07/2013
E o supa completa si foarte gustoasa. Felicitari pentru reteta.
am gătit această rețetă