Supa de cartofi si spanac

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se incinge untul si uleiul intr-o oala si se adauga ceapa. Se caleste pana devine translucenta, apoi se adauga usturoiul si se caleste si el un minut-doua. Se adauga chimenul, semintele zdrobite de coriandru si fenicul si se calesc 1 minut.
  • Se stinge cu putina supa, se adauga cartofii si restul de supa, putina sare si piper. Cand incepe sa fiarba, se adauga spanacul si se lasa sa fiarba cam 20-30 minute pana cand cartofii sunt fierti.
  • Se opreste focul si se face piure . Se pune iara pe foc mic, se potriveste cu sare si piper, se adauga nucsoara si frisca lichida, fara a se da in clocot.
  • Se opreste focul si se serveste fierbinte.
MMihaela_76

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Doamne, ce bunatati.

abuz