Ingrediente: 200 g sunca de casa 1 lingura de ulei 500 g varza proaspata 2 morcovi 1 patrunjel 1 pastarnac 1 telina ½ gogosar rosu 1 ceapa Putin praz: 1 foaie...
Ingrediente: 1 ceapa mare 2 morcovi 1/4 ceasca de ulei de masline 2 cani de linte rosie 2 linguri de pasta de rosii 1 lingurita de boabe de coriandru 1...
Ingrediente: 500 g rasol sau piept de vita, cu os 200 g morcovi 120 g patrunjel 150 g telina 500 g cartofi 2 cepe 5 linguri de ulei 1/2 lingurita pasta de...
Ingrediente: 1 kg de cartofi 2 morcovi potriviti 2 radacina patrunjel o telina mica o ceapa 200 g afumatura la alegere sare,piper,boia dulce 3- 4 foi de dafin...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 ceapa medie tocata 2 catei de usturoi tocati 1 lingura unt 2 linguri ulei de masline 5 cartofi mari curatati de coaja si taiati bucati 2 maini...
Ingrediente: 300 g ceapa , merge insa traditionala ceapa galbena 150 g cascaval emmentaler sau orice cascaval se topeste usor 3 linguri ulei vegetal 3 foi de...
mal
Bine v-am regasit!
Dupa o scurta pauza, timp in care am fost plecata la munte sa gatesc de Revelion pentru oaspetii de la tabara unde lucrez pe timpul verii, am revenit in Timisoara.
Nu pot sa spun ca mi-a fost dor de oras, nicidecum. Ma si
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.