Supa de linte - maman style
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Lintea se alege si se spala in mai multe ape. Daca aveti timp, o lasati sa se inmoaie vreo jumatate de ora inainte de fierbere.
- O puneti la fiert cu apa, sare, 3 foi de dafin, ceapa intreaga, morcovul si telina.
- Intr-o tigaie incingeti ulei si adaugati ceapa taiata marunt, condimentati cu turmeric si jumatate din chimen si nu lasati sa se arda.
- Adaugati ceapa prajita peste linte si lasati sa fiarba bine.
- Dupa ce lintea a fiert, scoateti legumele intregi din oala. Daca vi se pare ca nu a mai ramas zeama suficienta, mai adaugati apa si mai lasati sa fiarba un pic.
- Acum puteti sa ii adaugati usturoiul pisat si scortisoara, sa o serviti asa sau puteti sa o pasati.
- Este delicioasa cu lamaie si paine prajita. Noi deja am terminat-o, noroc ca a apucat sa fac o poza.
Retete de acasa si de departe
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super!
am gătit această rețetă
anonymous
F.bine
anonymous
Supeeerrrrr!!!!!!!!!

nina46
Vreau si eu!