Taiati felii carnatii si prajitii intr-o tigaie 5-6 minute (intorcandu-i pe ambele parti), apoi cu ajutorul unei spumiere luatii din tigaie si asezatii pe o farfurie in care ati pus un prosop de hartie pentru a absorbi din grasime.
Spalati lintea in 2-3 ape, curatati-o si puneti-o la fiert in oala in care fierbe apa. Intre timp taiati ceapa cubulete, tocati fin usturoiul si puneti-le la calit in uleiul ramas de la carnati. Cand sunt usor rumenite turnati vinul rosu. Adaugati lintea, chiar daca nu este fiarta complet, si zeama de pui. Taiati telina cubulete si frunzele acesteia si adaugati-le in supa. Puneti maghiranul.
Taiati morcovii in felii de 2-3cm si adaugatii in supa impreuna cu carnatii, sarea si piperul. Fierbeti supa cel putin inca 10 minute adaugand apa daca este cazul, amestecand ocazional, pentru a nu se prinde lintea, apoi adaugati spanacul si patrunjelul tocat. Mai lasati 7-8 minute la fiert.
Comentarii:
Delicios
Cred ca e delicioasa!