Petitchef

Supa de linte cu carnati

carnati, linte, morcovi

Felul principal
6 porții
30 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Intr-o oala puneti 500 ml apa la fiert.
  • Taiati felii carnatii si prajitii intr-o tigaie 5-6 minute (intorcandu-i pe ambele parti), apoi cu ajutorul unei spumiere luatii din tigaie si asezatii pe o farfurie in care ati pus un prosop de hartie pentru a absorbi din grasime.
  • Spalati lintea in 2-3 ape, curatati-o si puneti-o la fiert in oala in care fierbe apa.
    Intre timp taiati ceapa cubulete, tocati fin usturoiul si puneti-le la calit in uleiul ramas de la carnati. Cand sunt usor rumenite turnati vinul rosu. Adaugati lintea, chiar daca nu este fiarta complet, si zeama de pui. Taiati telina cubulete si frunzele acesteia si adaugati-le in supa. Puneti maghiranul.
  • Taiati morcovii in felii de 2-3cm si adaugatii in supa impreuna cu carnatii, sarea si piperul. Fierbeti supa cel putin inca 10 minute adaugand apa daca este cazul, amestecand ocazional, pentru a nu se prinde lintea, apoi adaugati spanacul si patrunjelul tocat. Mai lasati 7-8 minute la fiert.


Poze

Supa de linte cu carnati
Supa de linte cu carnati - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

25/07/2013

Delicios

(0) (0) Abuz
27/08/2012

Cred ca e delicioasa!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa africana
Supa africana
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supă cremă de spanac-petitchef
Supă cremă de spanac-petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează