Supa thailandeza de dovleac si ciuperci

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Ceapa, usturoiul, cardamomul, coriandrul, chimenul, scortisoara, nucsoara si turmericul se mixeaza intr-un blender.
- Dovleacul se curata si se toaca cubulete. Uleiul se incinge intr-o tigaie apoi se pune amestecul de condimente si se amesteca 1 minut.
- Se adauga ciupercile feliate si se calesc 3 minute. Se adauga supa, laptele de cocos, sosul de peste si zaharul brun si se da in clocot.
- Se reduce focul, se adauga ardeii tocati si dovleacul si se lasa sa fiarba 30 de minute.
- Se adauga busuiocul si ceapa verde tocata, se stinge focul si se serveste.
Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă