-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu dovleac
-
Supa de dovleac
-
Supa thailandeza de dovleac si ciuperci
Supa thailandeza de dovleac si ciuperci
Ingrediente
4
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Preparare
-
Ceapa, usturoiul, cardamomul, coriandrul, chimenul, scortisoara, nucsoara si turmericul se mixeaza intr-un blender.
-
Dovleacul se curata si se toaca cubulete. Uleiul se incinge intr-o tigaie apoi se pune amestecul de condimente si se amesteca 1 minut.
-
Se adauga ciupercile feliate si se calesc 3 minute. Se adauga supa, laptele de cocos, sosul de peste si zaharul brun si se da in clocot.
-
Se reduce focul, se adauga ardeii tocati si dovleacul si se lasa sa fiarba 30 de minute.
-
Se adauga busuiocul si ceapa verde tocata, se stinge focul si se serveste.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete