Supa thailandeza de dovleac si ciuperci

Supa thailandeza de dovleac si ciuperci
Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Ceapa, usturoiul, cardamomul, coriandrul, chimenul, scortisoara, nucsoara si turmericul se mixeaza intr-un blender.
  • Dovleacul se curata si se toaca cubulete. Uleiul se incinge intr-o tigaie apoi se pune amestecul de condimente si se amesteca 1 minut.
  • Se adauga ciupercile feliate si se calesc 3 minute. Se adauga supa, laptele de cocos, sosul de peste si zaharul brun si se da in clocot.
  • Se reduce focul, se adauga ardeii tocati si dovleacul si se lasa sa fiarba 30 de minute.
  • Se adauga busuiocul si ceapa verde tocata, se stinge focul si se serveste.

Punctează această reţetă

A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: