Supa de dovleac cu marar

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Dovleacul se curata de coaja, dupa care se da pe razatoare si se lasa sa stea cu putina sare.
  • Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt dupa care se caleste in uleiul incins, se adauga faina, un pic de boia si se stinge cu apa, se adauga laptele prins si se lasa sa fiarba.
  • Cand incepe sa fiarba se adauga dovleacul care a fost scurs de zeama, se adauga mararul tocat, rosia taiata felii si curatata de coaja si se lasa sa fiarba in continuare.
  • Se potriveste la gust cu sare .Se serveste calda sau rece.
DDiviana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Multumesc pt reteta! Din pacate eu am adaugat prea multa apa (mai bine adaugam lapte dulce) si mi-o iesit mai "intinsa". Mi-o umplut casa de mirosul copilariei.
Multumesc inca o data,
Cosmina

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Oricate variante as incerca, asta e si pe pe gustul meu.

abuz