Petitchef

SUPA DE DOVLEAC CU MARAR

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Dovleacul se curata de coaja, dupa care se da pe razatoare si se lasa sa stea cu putina sare.
  • Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt dupa care se caleste in uleiul incins, se adauga faina, un pic de boia si se stinge cu apa, se adauga laptele prins si se lasa sa fiarba.
  • Cand incepe sa fiarba se adauga dovleacul care a fost scurs de zeama, se adauga mararul tocat, rosia taiata felii si curatata de coaja si se lasa sa fiarba in continuare.
  • Se potriveste la gust cu sare .Se serveste calda sau rece.


Poze

SUPA DE DOVLEAC CU MARAR
SUPA DE DOVLEAC CU MARAR - poza 2
SUPA DE DOVLEAC CU MARAR - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

07/02/2014

Multumesc pt reteta! Din pacate eu am adaugat prea multa apa (mai bine adaugam lapte dulce) si mi-o iesit mai "intinsa". Mi-o umplut casa de mirosul copilariei.
Multumesc inca o data,
Cosmina

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/03/2014

Oricate variante as incerca, asta e si pe pe gustul meu.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa africana
Supa africana
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supă de roșii și busuioc
Supă de roșii și busuioc
6 porții
1 h 21 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
2 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează