Friptura de porc cu paste si masline
Ingrediente
2
Ingrediente pentru doua portii de mancat pe saturate:
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
- Un fel de mancare gata-n 25 min pe ceas :) ! Nu-i asa ca te-am facut curioasa?
Se amesteca mustarul, uleiul, otetul, cimbrul si busuiocul si se pune carnea de porc in acest amestec pentru 10 minute. Usturoiul de piseaza marunt, maslinele se taie rondele.
Intr-un vas se pune 1 litru jumatate de apa la fiert, cu putina sare. Cand incepe sa clocoteasca se pun pastele, timp de 15 minute si se amesteca din cand in cand. Concomitent, intr-o tigaie, se pun la prajit bucatile de porc. Cand sunt rumenite, se adauga peste ele sosul in care au stat, plus jumatate de pahar de apa, maslinele si usturoiul pisat. Se pune capacul si se lasa la fiert inca 2-3 minute. Pastele se pun intr-un bol, peste ele se toarna sosul de la friptura si se amesteca bine. Acest fel de mancare se serveste cat e fierbinte. Sa ai pofta!
Nota: pentru acest fel de mancare, Ama a fost cea care m-a inspirat, atata doar ca i-am adus modificari dupa gustul meu.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
24/06/2015
O mancare fara pretentii, dar cu un gust extraordinar.Foarte satioasa !!! Nu tine cu...colesterolul...:P
am gătit această rețetă
31/03/2014
A fost buna, dar mie mi-a iesit un pic amaruie nu stiu dece...dar in general buna !
21/02/2014
Excelenta din toate punctele de vedere,se realizeaza usor ,rapin ,este estetica.....o mananci din priviri si sigur f. gustoasa