-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Friptura
-
Friptura de porc
-
Friptura inabusita de porc/ pork pot roast/ brasato di maiale
FRIPTURA INABUSITA DE PORC/ PORK POT ROAST/ BRASATO DI MAIALE
Preparare
-
Carnea spalat, apoi taiat-o felii , pus intr-o tigaie , condimentat cu sare, piper si boia dulce, stropit cu ulei dupa care pus pe foc.
-
Lasat doar pana si schimbat culoarea, pe ambele parti, apoi pus cam 2 paharele de apa si dat focul la minim si lasat asa cam 45 de minute.
-
Se verifica din cand in cand sa nu scada prea tare apa si sa se arda carnea, astfel daca mai este nevoie se mai completeaza cu putina apa.
-
Dupa aproximativ 45 de minute, curatat si pisat cateii , amestecat cu putina apa si aruncat peste carne. dat focul la maxim si mai lasat 2-3 minute.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Buna treaba.Am mancat astfel de friptura da nu o facusem eu niciodata.
Foarte bunaaa!
Foarte usor si fff bun !!!!!!
Foarte buna!!!
O frunza de dafin si putin vin rosu
E okkkkk
Am incercat si eu ,f. buna ...Felicitari