Friptura inabusita de porc/ pork pot roast/ brasato di maiale

FRIPTURA INABUSITA DE PORC/ PORK POT ROAST/ BRASATO DI MAIALE
Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Carnea spalat, apoi taiat-o felii , pus intr-o tigaie , condimentat cu sare, piper si boia dulce, stropit cu ulei dupa care pus pe foc.
  • Lasat doar pana si schimbat culoarea, pe ambele parti, apoi pus cam 2 paharele de apa si dat focul la minim si lasat asa cam 45 de minute.
  • Se verifica din cand in cand sa nu scada prea tare apa si sa se arda carnea, astfel daca mai este nevoie se mai completeaza cu putina apa.
  • Dupa aproximativ 45 de minute, curatat si pisat cateii , amestecat cu putina apa si aruncat peste carne. dat focul la maxim si mai lasat 2-3 minute.

Punctează această reţetă

JJust me

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Buna treaba.Am mancat astfel de friptura da nu o facusem eu niciodata.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bunaaa!

abuz

anonymous

Foarte usor si fff bun !!!!!!

abuz

anonymous

Foarte buna!!!

abuz

anonymous

O frunza de dafin si putin vin rosu

abuz

anonymous

E okkkkk

abuz

anonymous

Am incercat si eu ,f. buna ...Felicitari

abuz