Friptura inabusita de porc/ pork pot roast/ brasato di maiale

Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Carnea spalat, apoi taiat-o felii , pus intr-o tigaie , condimentat cu sare, piper si boia dulce, stropit cu ulei dupa care pus pe foc.
- Lasat doar pana si schimbat culoarea, pe ambele parti, apoi pus cam 2 paharele de apa si dat focul la minim si lasat asa cam 45 de minute.
- Se verifica din cand in cand sa nu scada prea tare apa si sa se arda carnea, astfel daca mai este nevoie se mai completeaza cu putina apa.
- Dupa aproximativ 45 de minute, curatat si pisat cateii , amestecat cu putina apa si aruncat peste carne. dat focul la maxim si mai lasat 2-3 minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Buna treaba.Am mancat astfel de friptura da nu o facusem eu niciodata.
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bunaaa!
anonymous
Foarte usor si fff bun !!!!!!
anonymous
Foarte buna!!!
anonymous
O frunza de dafin si putin vin rosu
anonymous
E okkkkk
anonymous
Am incercat si eu ,f. buna ...Felicitari
Punctează această reţetă