Friptura asortata (pasare, porc)

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
2 ore

Ingrediente

4

Preparare

Preparare1 h 30 m
Gătire30 min
  • Pt ca cele 2 pulpe erau cam mari le-am portionat, obtinand 2 pulpe superioare si 2 inferioare. Costita am taiat-o bucati de-a lungul osului.
  • A asezat carnea spalata intro tava cu hartie de copt, am condimentat-o, a adaugat rosioarele, verdeata, am acoperit tava cu staniol si a dat-o la cuptor vreme de 1 h si vreo 30 minute.
  • Inainte de a fi gata cu 10 minute, se scoate folia sa se rumeneasca fripturica. A servit alaturi de cartofi noi la cuptor si salata de cruditati .
burdulea maria elenaBurdulea maria elena

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Oare vegeta ce rol are? Pulpele vor fi fărâme după 1,5 ore de stat la cuptor. De unde pulpe de găină?

abuz

anonymous

"coteva rosioare"? Asa vorbiti voi romaneste in SUA?

abuz